Dodiin, nyt saadaan käyntiin uuden perijän aika uudessa talossa! Jos joku ei keksinyt, niin osan nimi on "Elämän tarkoitus" siksi, että Douglas Adamsin Linnunradan käsikirja liftareille mukaan numero 42 on elämän tarkoitus. ;) Lisäotsikoksi laitoin "R niin kuin rakkaus", koska minusta elämän tarkoitus on rakastaa ja olla rakastettu. (Olenpas minä imelällä päällä! Ehkä on meikäläiselläkin kevättä rinnassa. :D)

Mutta tällä kertaa ei näin alkuun sen kummemmin sanottavaa, joten eikun lukemaan. :D

---

 Illan hämyssä Aamu saapui takaisin lapsuudenkotiinsa aikuiseksi varttuneena. Aamu katseli talon seiniä ja muisteli vuosiaan siinä kodissa. Pian hän kuitenkin jättäisi tälle kodille hyvästit, kun perhe asettuisi asumaan aivan uuteen taloon. Aamusta varttui todella kaunis neito, ei voi muuta sanoa!

 Neea ja Mika riensivät Aamua vastaan kun kuulivat tyttärensä tulleen takaisin. "Ihana nähdä ja tervetuloa takaisin!" Neea hihkaisi ja halasi Aamua. Aamu vastasi äitinsä halaukseen vähän hämmentyneenä. Oliko hänen paluutaan odotettu noin kovasti?

 Jutan ja Silvon oli aika muuttaa pois talosta, ja niinpä taksi saapui hakemaan heitä pian Aamun paluun jälkeen. Juttaa suretti, ettei Niinasta tai Jussista tullut perijää, mutta hän onnitteli silti Aamua ennen lähtöään.

 Seuraavana aamuna Aamu, Mika ja Neea seisoivat jännittyineinä uuden talon edustalla. Nyt onkin aika kurkistaa, millainen talo on kyseessä. :)

 Eteinen/aula

 Olohuone, jokseenkin tyhjillään vielä.

 Keittiö

 Wc:t

 Perijän makuuhuone

Toinen makuuhuone

 Lastenhuone

 Aamua ei kuitenkaan jaksanut kauaa kiinnostaa uuden talon hienoudet. Hän näet kaipasi kovasti kihlattuaan Daavidia, ja soitti tälle heti kun oli tutkiskellut uutta taloa. Daavid saapui tontille ja sai tervehdykseksi niin tulisen suudelman, että oli vähällä kaatua. Kerrottuaan Daavidille tilanteestaan Aamu pyysi Daavidia muuttamaan luokseen.

 Ja miksipä miekkonen ei olisi suostunut - hänhän oli hulluna Aamuun! :) Daavidin kasvoja en tosiaan viime osassa epähuomiossa muistanut esitellä, mutta tässäpä ne ovat. Miehen tukka sai pienen muodonmuutoksen osakseen. Horoskoopiltaan Daavid on skorpioni ja hänen tavoiteensa on mammona.

 Arvatenkin muuttoa seurasi Aamun ja Daavidin häät, ja tuttavia ja sukua kutsuttiin sitä todistamaan. Tässä Mari ja Niina, he asuvat nykyisin yhdessä.

 Jussikin saapui häihin, mutta jokseenkin suu mutrulla. Johtuiko lienee siitä, että hänestä ei tullut perijää, vai harmittiko häntä se, että Aamu oli menossa naimisiin? Jussi kun tunsi yhä polttavaa vetoa serkkuunsa, eikä vetovoima tuntunut sammuvan, ei sitten millään.

 Häät olivat pienimuotoiset, mutta kauniit. Aamu oli pukeutunut pirteän keltaiseen mekkoon. :)

 Hääseremonian jälkeen nautittiin arvatenkin juhlaherkkuja. Neea oli loihtinut hiki otsalla monen aterian juhlapäivällisen, josta vieraat nauttivat maha lisää vaatien.

 Sitten juhlaporukka rynnisti tanssilattialle, mikä tuntuu olevan jonkin sortin perinne tässä suvussa aina kun häät ovat kyseessä. :D

 Juhlien loputtua ja vieraiden poistuttua Aamu ja Daavid vetäytyivät uuden makuuhuoneen rauhaan. "Ihanaa olla viimeinkin kahden." Daavid sanoi hymyillen ja silitti Aamun hiuksia. "Sanos muuta." Aamu sanoi ja antoi tuoreelle aviomiehelleen hellän suudelman. Aamu oli niin onnellinen Daavidin käsivarsien suojassa - hänellä oli niin ihanan lämmin olo, niin rakastunut...

 Siinä missä nuoren parin leiskuva rakkaus sai heidät olemaan paljon yhdessä vapaa-ajallaan, Neea ja Mika olivat keskittyneet uriinsa. Neea harjoitteli jatkuvasti taitoja, koska mitä enemmän hän sai ylennyksiä, sitä kunnianhimoisemmin hän halusi päästä uran huipulle.

 Aamunkin oli ryhdyttävä etsimään töitä yliopiston jälkeen, ja se tuntui aluksi kovin haastavalta. Niin paljon vaatimuksia, mutta samalla niin paljon kiinnostavia töitä! Lopulta Aamu päätyi valitsemaan ravintola-alan, koska hänen salainen haaveensa oli pitkään ollut omistaa vielä joskus oma ravintola ja olla huippukokki.

 Näytti kuitenkin uhkaavasti siltä, että Aamun suunnitelmat uralla ylös kiipeämisestä menisivät tauolle. Joko hän oli saanut pahanlaatuisen ruokamyrkytyksen, tai tulossa raskaaksi.

 Daavidinkin oli haettava töitä, ja hän päätyi merentutkimusalalle. Daavid aloitti hyvin vaatimattomista töistä, mutta sai ylennyksiä yllättävän kivuttomasti, ja innostui skarppaamaan niin, että palkkatili kasvoi ryminällä jatkuvasti. Raha olikin se asia, mikä motivoi Daavidia tekemään kovasti töitä.

 Aika osoitti Aamun pahoinvoinnin raskauden merkiksi, ja maha alkoi pyöristyä kertoen uudesta perheenjäsenestä. Mika ja Neea menivät aivan sekaisin kun kuulivat, että saisivat ensimmäisen lapsenlapsensa, ja Daavid oli myös iloinen perheenlisäyksestä. Ainoa, jota vauva hieman arvelutti, oli Aamu, koska hän olisi halunnut nauttia elämästä ilman lapsia vähän pidempään.

 Vaikka tässä perhekokoonpanossa tuntui olevan paljon työnarkomaaneja, irrottelivat he silti välillä jonkun "turhanpäiväisenkin" parissa, kuten tässä kuvassa. :D

 Mika oli yhä lämpimissä välissä serkkuunsa Tomiin, ja kutsui Tomin ja Solinan käymään. Tomikin oli jo perustanut oman perheen Solinan kanssa, ja he asuivat aivan kivenheiton päässä Mikasta ja muusta poppoosta.

 Neeasta kuoriutui jonkin sortin kuntoilu- ja urheilufriikki. :D Hän oli jatkuvasti lenkillä, uimassa tai kuntoilemassa, ja veti ties mitä proteiinipirtelöitä välipalaksi. Toisaalta Neea teki niin ylennykset mielessään, mutta hän oli myös tykästynyt teholiikkumiseen.

 Daavidia puolestaan ei olisi voinut kiinnostaa pätkän vertaa jatkuva lenkkipoluilla hikoaminen. Hän oli löytänyt paikkansa sohvaperunana. :D

 Mika taas käytti aikaa paljon romaanien kirjoittamiseen. Hän siis seurasi selvästi isänsä jalanjälkiä, koska Tuomas kirjoitti myös paljon romaaneja sen jälkeen kun Mika oli kasvanut isoksi.

 Eräänä yönä järkyttävä huuto herätti koko talon, ja hetken uniset asukit olivat jo hädissään, kunnes tajusivat, että huutajahan olikin Aamu! Synnytys oli hyvää vauhtia käynnissä ja Daavid ei tiennyt miten päin olisi ollut.

 Pitkän tuskailun jälkeen syntyi Aamun ja Daavidin esikoinen, punahiuksinen ja sinisilmäinen poika! Poika sai nimen Anssi. :) Tuoreet isovanhemmat ihastelivat Anssia silmäkulmat kosteina, ja vanhemmat olivat häkeltyneitä. Tuo pieni ihmeellinen olento oli todella heidän.

 Kauaa uutukaiset vanhemmat eivät kuitenkaan ihailleet lastaan, vaan rynnistivät tekemään lisää jälkikasvua... x)

 Daavid piti hyvää huolta Anssista, ja selvästi rakasti poikaa kovasti. Hän olikin toivonut poikaa, ja nyt Anssi oli täyttänyt häneen haaveensa.

 Vanhemmuus oli raskasta aikaa pariskunnalle, mutta pian se muuttui ainakin Aamun kohdalla entistä raskaammaksi, koska hän huomasi odottavansa jo toista lasta! Yllättävää tämä ei ollut, mutta Aamu oli silti vähän hämmästynyt kun raskaus alkoi näkyä.

 Olivatko ne sitten raskausajan hormonit vai mikä lie, mutta nautinto-romantiikka-tavoitteinen Aamu löysi yllätyksekseen itsestään äidillisen ja lempeän puolen. Hän oli aina ollut hieman rämäpäinen ja itsekeskeinen, mutta nyt Anssista oli tullut hänelle kultaakin tärkeämpi. Myös avio-onni Daavidin kanssa oli ollut ihmeen auvoisaa.

 Aika tuntui kuluvan hirveää vauhtia, koska pian olikin jo Anssin syntymäpäivä. Koko perhe ja pari vierasta odottivat jännityksellä, millainen lapsukainen Anssista varttuisi!

 Ja voih, tällainen söpönassu! (Ärgh kun on taas pieni kuva, pahoittelen pahoittelen pahoittelen! Pelaan välillä toisessa naapurustossa jossa käytän pienempää kuvakokoa ja näemmä taas unohdin vaihtaa sen takaisin...) Anssista kasvoi todella suloinen poika, mutta samalla hänellä ei ole valmiskasvoja! Jipii! \o/ Horoskoopiltaan Anssista tuli skorpioni.

---

Tässä 42. osa, kertokaapa mielipidettänne! :) Osa oli vähän lyhyempi ja tein sen todella nopeasti, joten en tiedä tekstin laadusta... :D

Seuraavan osan tilanne on nyt jäissä, koska en ole pelannut tarpeeksi. Toiseksi kiireet syövät tarinantekoaikaa taas oikein isoin suupaloin... Kerron taas sitten etusivulla tilanteesta kun minulla on uutta tietoa.

Aurinkoista kevättä kaikille!