Loman kunniaksi voin tarjota viimeinkin teille uuden osan. Päivitystahtini tämän legacyn kanssa on hidastunut, mutta sille en voi mitään. Minulla on muutakin elämää kuin tämä. :P Ja vaikka minulla olisi kaikki maailman aika, en haluaisi puurtaa vain ja ainoastaan tämän parissa. Aina minua ei vaan huvita... x) Mutta nyt lopetan valittamisen ja päästän teidät lukemaan varsinaista osaa... :D Oli vähän ongelmia keksiä mitään kunnon tarinaa tässä osassa, ovatko aivoni jumissa vai mistä johtuu, en tiedä. x)

---

2161064.jpg

Rauhoituttuaan Milla palasi kotiin vasta myöhään yöllä. Ainoastaan Roopertti oli valveilla, mutta Milla hiippaili hänen ohitseen niin ettei Roopertti huomannut mitään. Milla oli pohtinut omaa tilannettaan puistonpenkillä ja tullut siihen tulokseen, että itsesääliin vaipuminen ei auttaisi mitään. Hän päätti, että pitäisi ottaa itse härkää sarvista...

2161070.jpg

Jo seuraavana aamuna hän tarttui puhelimeen tärisevin sormin ja soitti Sepolle. Seppo ei ollut soittanut hänelle ollenkaan heikkojen treffejen jälkeen, mutta Milla päätti silti kutsua lomasaarelaisen kylään. Seppo suostui mielellään, ja lupasi tulevansa huomenna. Milla sulki hymyillen puhelimen ja jäi odottamaan innolla seuraavaa päivää.

2161071.jpg

Lomasaarelaisia oli liikkeellä myös muualta, näet myös Roopertti kutsui ystävänsä Nikon kylään. He olivat pitäneet paljon yhteyttä, mutta onneksi ei tuntunut olevan sitä vaaraa, että Miro-Janne-tyylinen historia olisi toistanut itseään... :'D

2161072.jpg

Ensitöikseen Roopertti halusi kuitenkin kiikuttaa Nikon muodonmuutokseen, koska Roopertille itselleen tuttu pälvikalju oli kauhea ilmestys... :'D Niko näytti heti paremmalta saatuaan enemmän hiuskia päälaelleen.

2161073.jpg

2161075.jpg

Perheen koirat, Nemi ja Rollo kohtasivat vanhuuden päivänsä...

2161076.jpg

Vaikka uskollisuus ei kuulunut Jennin perusarvoihin, hän oli päättänyt työntää muut pojat mielestään nyt kun oli alkanut viettää tiiviisti aikaa Kalpan kanssa. Kalpassa olikin jotain, joka sai Jennin vaalimaan uskollisuutta, mutta Jenni pelkäsi silti hieman että sortuisi vielä joku päivä flirttailemaan muidenkin kanssa.

2161079.jpg

Seuraavana aamuna Seppo saapui lupauksensa mukaan, ja Milla meni häntä riemuissaan vastaan. Heidän tervehdyksensä ei ollut kovin lämminhenkinen...

2161081.jpg

...mutta pian Milla aloitti flittailun saaden Sepon pään pyörälle. Seppo ei ollut lainkaan varautunut tällaiseen, varsinkin kun Milla oli ollut heidän treffeillään aika välinpitämättömän tuntuinen.

2161082.jpg

Ja ennen kuin kumpikaan tajusi mitään, he jo vaihtoivat ensisuudelman! ;) Millan punaisella vilkkunut tavoitemittari kurkotteli nyt kohti taivasta...

2161083.jpg

Samaa ei voitu sanoa Annin tavoitemittarista, vaikka hän pääsi uransa huipulle. Nautintotavoitteensa takia hän ei ollut saanut nauttia sellaisesta elämästä kuin olisi halunnut. Hänen elämänsä oli toki ollut tasapaksusti tyydyttävää, mutta hän ei ollut tuntenut itseään onnelliseksi.

2161086.jpg

Illemmalla koitti Annin aika kohdata vanhuus... :(

2161087.jpg

Tällainen vanhus Annista tuli! Hän ei oikeastaan ole yhtään hassumman näköinen, vanhuus ei tehnyt kovin suurta muutosta hänen ulkonäköönsä... :)

2161093.jpg

Illalla Anni päätti kutsua Ramin pitkästä aikaa kylään. Rami ei ollut edes vielä tavannut lapsenlapsiaan, ja Anni ajatteli että nyt olisi korkea aika. Hänellä oli yhä lämpimät välit isäänsä, vaikka he eivät olleet pitäneet paljon yhteyttä.

2161094.jpg

Niinpä nuoret kokoontuivat sohvalle ja juttelivat kaikesta mahdollisesta ikinuoren isoisänsä kanssa. Rami oli nuorista hiukan pelottava, mutta kun juttu alkoi luistaa, vampyyri-isoisä ei enää ollutkaan niin pelottava kuin ensivaikutelma antoi ymmärtää.

2161103.jpg

Varsinkin Milla oli aivan innoissaan kun pääsi tutustumaan isoisäänsä! :)

2161104.jpg

Sain taas repeillä urakalla, kun Rami osoitti jälleen vetten päällä kävelytaitonsa... :'D Onkohan tämä jokin Ramin erityistaito...? :'DD

2161105.jpg

:D

2161107.jpg

Jos Rami osaa kävellä vetten päällä, niin Rooperttipa osaa joogata! Melkoisen taitavaa tuollainen yhden sormen avulla tasapainoilu... :o

2161109.jpg

Mutta toisin kuin Rami, Roopertti joutui Annin tapaan kohtaamaan vanhuuden ja sen mukana tulevat vaivat...

2161110.jpg

Roopertista tuli oikein kivan näköinen vanhus! :) Hän ehti saavuttaa ennen vanhenemista paljon elämässään, ja oli paljon tyytyväisempi aikuisuuden elämäänsä kuin Anni.

2161112.jpg

Samana päivänä myös perheen esikoisen, Millan oli aika kasvaa!

2161113.jpg

Hänestä varttui kaunotar! Mutta perijää hänestä ei tullut... :) Minulle oli ilmiselvää, että Millasta ei tule perijää, koska Jenni ja Tuomas ovat paljon enemmän mieleeni. :P Milla saisi kuitenkin perustaa oman perheensä jossain Stadin laitamilla, ja hänen elämäänsä pääsemme todennäköisesti tutustumaan jossain hamaan tulevaisuuden extrassa.

2161114.jpg

Perheenjäsenet hyvästelivät Millan, ja sitten hänen olikin jo aika astua taksiin. Hän odotti jännityksellä oman talon hankkimista ja unelmoi jo pienestä idyllisestä perheestä.

2161115.jpg

Millan lähdön jälkeen elämä jatkui miltei entisellään. Anni ja Jenni nauttivat liikunnasta yhdessä, Tuomas istui hölmöilynsä ohella tietokoneella ja Roopertti uurasti taitopisteiden ansaitsemiseksi havitellessaan ylennystä.

2161116.jpg

Jenni päätti pyytää Kalpan treffeille kotiinsa, koska he eivät vielä olleet yhdilläkään treffeillä, vaikka viettivätkin paljon vapaa-aikaansa yhdessä. Kotikokattujen hampurilaisten äärellä he nauroivat ja viettivät hauskan illan ilman turhia hienosteluja.

2161118.jpg

Treffien päätteeksi Jenni päätti heittää pelkonsa romukoppaan, ja suostui seurustelemaan Kalpan kanssa. Hän todella rakasti Kalpaa, ja uskoi pystyvänsä sitoutumaan tähän, jos todella yrittäisi. Kalpa oli onnensa kukkuloilla kun sai viimein Jennin omakseen. Romanttisessa illan hämyssä he lupautuivat toisilleen... :)

2161119.jpg

Ja sen jälkeen Jenni ei turhia kainostellut...? 'o_O Onneksi Kalpalla riitti huumorintajua... :'DD

2161120.jpg

Kun Jenni oli hyvästellyt Kalpan, Armas putkahti yhtäkkiä hänen mieleensä. Hetken Jenni jo mietti, pitäisikö hänen pirauttaa Armakselle ja kysyä tämän kuulumisia, mutta muisti sitten että oli vasta alkanut seurustella. Yhtäkkiä hän muisti pihalla kököttävän flamingon, ja päätti mennä potkaisemaan sitä osoittaakseen, mitä mieltä oli Armaan lahjoista ja Armaksesta yleensä...

2161224.jpg

Ja Tuomas jatkoi samalla linjallaan: olemalla tappavan suloinen! :>

2161226.jpg

Vaikuttaa edelleenkin siltä, että Tuomas vetoaa tyttöön kuin tyttöön. Tämä viime osassakin vilahtanut punapää yritti jatkuvasti flirttailla Tuomaksen kanssa. Tuomas ei kuitenkaan tuntunut olevan kiinnostunut tytöistä sen kummemmin. Hänellä ei ollut mitään flirttailua vastaan, mutta seurustelusta hän ei haaveillut.

2161227.jpg

Jenni sai outoja puheluita aikuisilta miehiltä... Jatkuvasti joku pyysi Jenniä mukaan kaupungin rientoihin, ja lopulta Jenni kyllästyi niin että päätti mennä. Paikalla oli hirveä määrä koukkunokkaisia miehiä, jotka yrittivät kaikki vuorotellen jutella Jennille ties mitä hämäriä juttuja. Toista kertaa Jenni ei lähtenyt... :D

2161229.jpg

Tämä koukkunokkainen äijä toi jopa lahjan hänelle... :'D

2161313.jpg

Tämän pariskunnan lempi leiskui vieläkin, mikä taitaa olla ennennäkemätöntä tässä legacyssa. Muistikuvani mukaan jokaisella tähän astisella pariskunnalla on ollut kolmas osapuoli sekoittamassa pakkaa tai rakkaus on muuten vain nuukahtanut vanhenemisen myötä. Rami ja Kreivitär ovat tietenkin poikkeus, koska he eivät vanhene. ;) Mutta Anni ja Roopertti  olivat onnellisia vieläkin, vaikka ikä alkoi jo painaa ja Annin elinpäivät kävivät uhkaavasti vähiin.

2161314.jpg

Vähenevistä elinpäivistä puheenollen... Eräs aurinkoisista iltapäivistä toi mukanaan Viikatemiehen jonka oli määrä viedä Rollo mukanaan... :(

2161316.jpg

Nätti nätti nätti! 8) Tämä musiikkia ja tanssia harrastavien kerhoon kuuluva kaunotar on Neea Tenkkanen.

2161317.jpg

Viimein koitti ilta, jolloin perijämme oli aika kasvaa tultuaan töistä. Eli kyllä, Jenni on uusi perijä! :)

2161318.jpg

Mutta tässä on TOINEN perijämme! :D Päätin repäistä ja ottaa kaksi perijää tällä kertaa, koska Jenni ja Tuomas veivät molemmat sydämeni. En olisi raaskinut luopua kummastakaan. :>

2161319.jpg

Tässä siis uudet perijät, Jenni ja Tuomas! :)

2161320.jpg

Kun Jenni oli toipunut tuplaperijä-uutisesta, hän suuntasi yökerholle Kalpan kanssa, joka oli jälleen saanut kasvaa hänen mukanaan.

2161323.jpg

Arvatenkaan Jenni ei viitsinyt hillitä itseään, vaan ryhtyi heti lämmittelemään teini-iässä alkanutta suhdetta uudelleen. Kalpa vastasi hellyydenosoituksiin sydän iloisesti läpättäen.

2161324.jpg

Hyväily ei kuitenkaan riittänyt heille, vaan he suutelivat intohimoisesti vaikka treffit eivät olleet edes vielä ehtineet alkaa kunnolla. Suutelun jälkeen he suuntasivat käsikädessä syömään illallista.

2161326.jpg

Illallinen ei kauan heitä kiinnostanut... ;)

2161331.jpg

Autossa kuhertelun jälkeen Jenni ehdotti, että Kalpa tulisi yöksi heille, ja Kalpa lähti mielellään. Eihän häntä odottanut kukaan kotosalla...

2161333.jpg

Ja tällaisissa tunnelmissa parin treffit jatkuivat kotona, krööhöm... :D Kuvassa pilkahtaa Annin ja Roopertin vanha makuuhuone, joka on remontoitu Jennille.

2161336.jpg

Tässä hieman lintuperspektiiviä...

2161338.jpg

Koska tilasta alkoi olla pulaa, taloa laajennettiin. Keittiön viereen tehtiin huone Annille ja Roopertille...

2161350.jpg

... ja seuraavaan kerrokseen rakennettiin makuuhuone Tuomakselle, ja lasten makuuhuonetta laajennettiin.

2161352.jpg

Kalpa muutti taloon, mutten muista paljonko hän toi rahaa mukanaan. Hänestä tuli muodonmuutoksen jälkeen mukavannäköinen miekkonen. :) Onneksi Kalpa ei ole aivan valmiskasvoinen, kuten esimerkiksi Roopertti... :P Jos olisi, niin lapsista tulisi todella samannäköisiä.

2161354.jpg

Nuo kaksi pelasivat shakkia muutamia tunteja, ja ystävystyivät mystisesti sinä aikana ihan leikiten. :D No hyvähän se on että Tuomas ja Kalpa tulevat noin mainiosti toimeen, koska he joutuvat asumaan ikänsä saman katon alla. :D

2161355.jpg

Samaan aikaan Jenni heräili, ja pohti tilannettaan pää kuumana. Olisiko hän valmis sitoutumaan Kalpaan? Jenni huokaisi tajutessaan, että hän ei varmaan pystyisi kiertämään sitoutumista mitenkään nyt kun oli perijä.

2161356.jpg

Jenni yritti työntää murheensa syrjään ja meni soittamaan viulua. Yhtäkkiä sisään lampsi outo mies, joka jäi tuijottamaan Jenniä, ja nyökytteli hyväksyvästi. Ettei vaan olisi hymy ja nyökyttely johtunut hienon viulunsoiton sijaan tuosta paljastavasta alusasusta...? :D

2161358.jpg

Viulunsoitto jäi kuitenkin kesken, koska yhtäkkiä Jennin oli pakko rynnätä vessaan jottei olisi oksentanut makuuhuoneeseen.

2161360.jpg

Ei tarvittu suurta pohdintaa ymmärtämään mistä Jennin pahoinvointi johtui... Tajutessaan asioiden laidan Jenniä alkoi ärsyttää. Vielä äsken hän oli murehtinut avioliittoa, ja nyt hänestä oli kaiken kukkuraksi tulossa ehkä äiti!

2161362.jpg

Tuomas ja Kalpa pelasivat milloin mitäkin... No, ainakin Tuomaksella on nyt peliseuraa, eikä hänen tarvitse naureskella itsekseen shakkia pelatessaan. :P

2161365.jpg

Kunhan pelituokio oli ohi, Kalpa päätti kosia Jenniä. Jenni yritti parhaansa mukaan näytellä ilahtunutta pistäen kaikki näyttelemisentaitonsa peliin... Kyllähän hän Kalpaa rakasti, ja paljon, mutta sitoutuminen silti kuristi hänen kurkkuaan...

2161367.jpg

"AAAGH! Joku nainen jonka kanssa olen kihloissa on alasti suihkussa!"

2161368.jpg

Ehkä karmein työasu ikinä... :'D

2161371.jpg

Illalla oli määrä viettää häitä, ja Anni ja Milla vaikuttivat todella hilpeiltä ollessaan sulhasta vastaan... x) Kannustavaa asennetta kerrakseen!

2161372.jpg

Kalpa ja Jenni ovat silti ihana pari, ajattelevat Anni ja Milla mitä tahansa... ;)

2161373.jpg

Se ei kuitenkaan muuttanut sitä, että Jennin teki mieli livistää paikalta kun Kalpa otti esiin vihkisormuksen.... Mutta hän tiesi, ettei hän voinut mitenkään paeta avioliittoa, ja tyytyi ottamaan kasvoilleen leveän tekohymyn.

2161377.jpg

Paikalle oli rientänyt Annin, Roopertin ja Tuomaksen lisäksi Rami, Milla ja Millan miesystävä, muuan vampyyriherrasmies. Kyseessä on sama vampyyri joka vilahti viime osan loppupuolella... :D

2161378.jpg

Sormus tuntui Jennin sormessa samalta kuin hirttosilmukka kaulassa, mutta hän päätti näytellä loppuillan onnellista aviomiehensä ja läheistensä takia. Kaikki ryntäsivät onnittelemaan kaunista morsianta tietämättä, kuinka tätä ahdisti...

2161379.jpg

Jopa Rami-ukki sai suukon! :)

2161380.jpg

Ja sillä aikaa Kalpa osoitti juhlienviettotaitojaan mennessään katsomaan tv:tä... :'D

2161382.jpg

Kohta koko konkkaronkka kokoontui keittiöön tanssimaan ja odottamaan herkkuja joita Anni oli edellisenä iltana loihtinut.

2161383.jpg

2161384.jpg

Ruoka maitti juhlaväelle, varsinkin Kalpalle, joka ahmi ruokaa posket pullollaan... :D Kukaan ei tuntunut huomaavan, että Jenni oli kadonnut yhtäkkiä jonnekin.

2161387.jpg

Morsian löytyi sohvalta nukkumasta kuin Ruusunen konsanaan. Tuore vaimo oli niin uuvuksissa ettei olisi pysynyt tolpillaan ilman nokosia.

2161388.jpg

Kohta selvisi tietysti syy Jennin väsymykseen: aamuinen pahoinvointi oli kuin olikin ollut raskauden merkki! Vaikka Jenni oli osannut varautua tähän, hän oli silti häkeltynyt.

2161389.jpg

Syötyään Kalpa lähti etsimään rakastaan, ja löysikin tämän sohvalta maha pyöreänä. Kalpa putosi häkellyksestä sohvalle, mutta kietoi sitten käsivartensa Jennin ympärille ja hymyili leveästi. "Saammeko me pikkuisen?!" hän kysyi ääni intoa puhkuen. "Siltä vähän näyttäisi..." Jenni kuiskutti hymyillen ja tarttui Kalpan vapaana olevaan käteen. Kalpa moiskautti märän suukon vaimonsa poskelle hihkaisten: "Minusta tulee isä!"

2161392.jpg

Kun juhlat oli saatu päätökseen, väsynyt aviopari päätti jättää kuhertelut sikseen ja mennä suoraan nukkumaan. Millan miesystävä tuli jostain syystä stalkkaamaan heitä makuuhuoneeseen... 'o_O

2161393.jpg

Kun stalkkeri oli hätistetty huoneesta, tuore aviopari saattoi vaipua untenmaille rauhallisina ja onnellisina. Kalpa tunsi ennen nukahtamista olonsa niin voittamattomaksi, että olisi voinut siirtää vaikka vuoria! Jenni sen sijaan tyytyi hymyilemään, mutta pienen nykäisyn hän tunsi rinnassaan ajatellessaan tulevaisuutta. Menettäisikö hän tämän illan myötä kokonaan vapautensa...?

---

Sorge tämän osan töksähteleväisyydestä... :s Jälleen kerran kuvien otosta oli jo kulunut liiaksi aikaa, niin en enää meinannut keksiä kunnolla tarinaa.

Sinä joka kysyit perheen nykyistä rahatilannetta: yritän muistaa katsoa sen ensi kerralla kun pelaan ja laitan sen sitten kommentteihin. 8)

Seuraavassa osassa myös Tuomas kasvaa aikuiseksi! Mikä on suunnitelmani hänen varalleen? Perheeseen alkaa myös syntyä pienokaisia, mutta pysyykö Jenni uskollisena? Seuraavaa osaa odotellen... ;)

Seuraavan osan edestä olen oikeastaan pelannut, mutta en varmaan ehdi kirjoittamaan osaa ennen joulupyhiä. Luulen kuitenkin että saan uuden osan ulos joululoman aikana.