Hömhöm. Vihdoin ja viimein tämä osa tulee ulos, eihän siinä mennyt kuin melkein kaksi kuukautta... Kiitokset niille jotka ovat jaksaneet kärsivällisesti odottaa! Halusin pitää kunnon tauon kirjoittamisesta koska motivaationi oli ollut jo jonkun aikaa huono. Motivaatio ehti ainakin vähän kasvaa tauon aikana, joten nyt ehkä jaksan taas paremmin tehdä jatkoa :] Kylläkin joudutte tottumaan pitempiin taukoihin, koska tämä syksy tulee olemaan, todella, todella, TODELLA kiireinen. Olen meinaan nyt abiturientti ja kirjoitan kaksi ainetta jo syksyllä. Älkää siis alkako riehumaan jos jatkoa ei tule kuten ennen, n. parin viikon välein. Teen tätä aina silloin kun ehdin, jaksan ja on mielenkiintoa.

Viime osasta on jo sen verran aikaa että sen tapahtumat ovat päässeet unohtumaan jopa minulta. :P Kannattaa siis ehkä lukaista se täältä.

Olen muuten päässyt kai ihan ruostumaan, mitäköhän tästä tulee... x) Pahoittelen etukäteen sitä, että jotkut kuvat ovat hämäriä... :/ Aion rempata talon kunhan uusi perijä astuu saappaisiinsa.

Muistakaapas äänestää perijää! :)

---

1811572.jpg

Kuten meillä täällä, kesän loppu häämötti jo kovin lähellä, mutta lapsikatras Annia lukuun ottamatta vielä irrotteli pihalla vesisodan merkeissä. Jopa teinit ryhtyivät kerrankin leikkiin mukaan, koska viikonloppuna riitti aikaa pikkusisarusten kanssa hölmöilyyn.

1811575.jpg

Inka oli kaiketi keskittynyt liiaksi poikien kanssa pyörimiseen, koska sai potkut töistään. Inka oli kovin harmissaan, mutta onneksi aikuiseksi kasvamiseen oli vielä niin rutkasti aikaa että hän ehtisi uudelleen saada haluamansa urheilu-uran töitä ja yletä.

1811578.jpg

Tämä suku taitaa olla lukutoukka-ainesta... :D

1811584.jpg

Vaikka aluksi vaikutti siltä, ettei perhe-elämästä tule mitään kun vanhemmat ovat vampyyrejä, oli kaikki nyt kääntynyt mainioon suuntaan. Perheessä vallitsi kovin lämmin henki ja isommat huolehtivat pienemmistään. Hyvä esimerkki tästä oli aamiainen, jonka lapset, jälleen vielä taapero-Annia lukuun ottamatta söivät yhdessä. Nuorimmatkaan eivät kärsineet vanhempien kaipuusta, ja isosisarukset toimivat melkeinpä isä- ja äitihahmoina heille.

1811592.jpg

Yleensä joka sukupolvessa on ollut yksi lapsi, puoliso tai vastaava joka on hoitanut puutarhaa intohimoisesti, mutta nyt palstat ammottivat tyhjyyttään ja puut kärsivät hoitamattomuudesta. Vanhemmat kun nukkuivat päivisin arkuissa eivätkä voineet huolehtia puista kuin öisin, ja lapset olivat kiireisiä omien menojensa kanssa.

1811597.jpg

Myös piha näytti syksyn tultua kuin se olisi ollut pommin jäljiltä, mutta onneksi lapset olivat tarmokkaita ja tarttuivat haravoihin vaikka viikkorahoja ei tästä hyvästä herunut... :P Mutta koska kaikki tekivät osansa, piha oli pian huomattavasti paremmassa kunnossa.

1818799.jpg

Illalla perheen kuopuksenkin oli aika kasvaa ja päästä mukaan isompien sisarusten porukkaan. :)

1818800.jpg

Annista kasvoi persoonallisella tavalla nätti lapsonen. :) Hän muistutti paljon veljiään, mutta oli onneksi säästynyt pahimmalta koukkunenältä... :D

1818801.jpg

Lapseksi kasvaminen tarkoitti myös kunnon tutustumista omiin vanhempiin, ja Kreivitär aloittikin suhteen syventämisen lämpimällä halauksella.

1818802.jpg

Koska perheeseen ei mahtunut yhtäkään kattia tai hurttaa, halusi Rami ilahduttaa perhettä papukaijalla, nimeltään Bubba (kuka tietää mistä elokuvasta? :'D). Bubba oli erityisesti Ramin mieleen, koska hän sai harjoittaa karismaansa papukaijan kanssa, ja olihan se muutenkin hauska lintu.

1818804.jpg

Vampyyri-kävely papukaijan kanssa oli aika näky... :D

1818806.jpg

Huomasin pelatessani että onpa muuten kamalat kalsarit... :'D

1818808.jpg

Tuo pölvästi jäi joraamaan bussin oven eteen... '- _ - Toisin sanoen siis kukaan paitsi yksi lapsista ei päässyt ulos ennen kuin stereot sammutettiin. Hyvä kun ehtivät kimppakyytiin! - _ -

1818809.jpg

Rafael oli tutustunut saarelaistyttöön (nimimuistini tökkii...) ja heillä synkkasi todella hyvin. Tyttö ei ollut erityisen kaunis, mutta eihän Rafaelkaan nyt mikään ihan mallikasvo ollut, kröhöm...

1818811.jpg

Hyi yäk! Martti harrastaa näköjään itseään nuorempien tirkistelyä... 8(( Miten joku npc-sim voikin olla noin kuvottava!?

1818812.jpg

Myöhemmin päivällä oli Kiran aika jättää lapsuus ja saada tuntea nahoissaan opiskeluelämän rankempi osio. Lisäksi hän todennäköisesti hankkisi töitä. Käytännössä lapset olivat ainoita jotka tienasivat tässä perheessä... :P Mitä nyt Kreivitär teki satunnaisesti yötöitä.

1818813.jpg

Kira on jollain oudolla tavalla kaunis, mutta ei ehkä potentiaalisin perijä tytöistä. Hän on kuitenkin lapsista ainoa neitsyt skorpionien joukossa... ;) Kiran tavoitteeksi tuli tieto, ja elämäntavoitteeksi edetä tiedeuralla hulluksi tiedemieheksi.

1818814.jpg

Rafaelin ja saarelaistytön välit kuumenivat niin paljon, että yön pimeydessä he vaihtoivat ujon ja suloisen ensisuudelman... :) He aloittivat myöhemmin seurustelun, mutta kaukosuhde ei ollut Rafaelille helppo... :/ Tyttö viipyi tällä kerralla kolme päivää, mutta ei pystyisi tulemaan pitkään aikaan uudelleen.

1818816.jpg

Kiran ollessa vielä lapsi hänestä ja Mintusta oli tullut todella läheiset, eikä Kira halunnut sen loppuvan sittenkään kun kasvoi teiniksi. Kira myös odotti että Minttu kasvaisi kohta teiniksi - sitten he voisivat humistella kaupungillakin yhdessä! :]

1818817.jpg

Myös Eetu yritti onneaan tämän melko nätin punapään kanssa, mutta tyttö ei tuntunut kuuntelevan ollenkaan kun Eetu yritti kertoa hänelle hauskaa juttua siitä, mitä oli tapahtunut koulussa. Näytti uhkaavasti siltä, ettei Eetu ehtisi seurustella lainkaan teini-ikänsä aikana, koska hänen aikuisuuteen siirtymiseen ei ollut enää kuin pikainen tovi.

1818818.jpg

Toivomuskaivo sai tääs käyttöä kun Kira päätti säästää aikaa ja hankkia kimpun kavereita helpoimmalla mahdollisella tavalla. Mutta kuinka ollakaan... Tietenkin Martti oli soluttautunut tähän joukkoon! o_o Milloin tuo lakkaa vainoamasta tätä sukua?! :'D

1818819.jpg

Yörk. :P Katsokaa nyt tuota ilmettä... Onneksi kun tarkistin Kiran vetovoiman Marttiin halauksen jälkeen se oli miinuksen puolella. :D

1818822.jpg

Mutta mitä ihmettä!? JÄLLEEN Virvellä ja Martilla oli jotain säpinää meneillään. :D Ja tällä kertaa ryhtyivät jopa ihan flirttailemaan, viimeksi (osa 28) jäätiin vain hieromisen tasolle!

1818824.jpg

1818826.jpg

<3

1818827.jpg

Reps. Minulla oli hauskaa kun katselin Kreivitärtä ja Ramia rullaluistinradalla! :'D Varsinkin tuossa viimeisessä kuvassa Ramin outo piruetti... Takana oleva mies tuijottaa Ramia kuin jotain ihmeen pöpiä... :'D

1818829.jpg

Kotiin palattua molemmat menivät automaattisesti suoraan haravoimaan. Taitaa pariskunnalla olla kovin samanlainen ajatuksenjuoksu... :D

1818830.jpg

Perheeseen iski syksyn aikana todella ärsyttävä flunssa! Yksi tartutti aina toisen, ja lopulta kuka milloinkin oli kipeänä. Ja kaiken huipuksi aina kun joku viimein parantui, hän saikin tartunnan uudelleen joltain muulta. En ole vieläkään päässyt eroon tuosta kirotusta taudista... xS

1818831.jpg

Aina niin pitkältä tuntuvan teini-iän jälkeen esikoisen oli aika varttua ulos teinin mitoistaan. Eetusta ei tule perijää, eikä myöskään Rafaelista, olen päättänyt jo sen... :D Olette sitten samaa mieltä tai ette. :P Ja onhan perijä ollut nyt jo kaksi kertaa putkeen poika. Eetu kuitenkin oli innoissaan kasvustaan. Hän oli jopa ystävystynyt erään aikuisen naisen kanssa ja haaveili yhteisestä tulevaisuudesta...

1818832.jpg

Samana päivänä myös Minttu kasvoi ja jätti Annin täten perheen viimeiseksi lapsi-lapseksi... :D

1818836.jpg

Aikuinen Eetu! Nyt varmaan käsitätte miksen halua Eetusta perijää... Muistuttaa liikaa sitä kaupungin kivikasvoa... Ja tuo nenä on kai periytyvää sorttia... :P Eetu ei kuitenkaan välittänyt siitä ettei perijäksi päätynyt, vaan lähti innoissaan kohti tietokonetta etsiäkseen oman asunnon.

1818838.jpg

Mutta Minttu sen sijaan... hänestä kasvoi oikea kaunokainen! :) Hän poikkeaa kovin paljon muista tytöistä, jotka ovat selvästi perineet paljon äitinsä piirteitä. Minttu muistuttaa selkeästi Ramia eniten kaikista lapsista. Mintun tavoitteeksi arpoutui mammona, ja elämäntavoitteeksi yltää seikkailu-uran huipulle. Perijäainesta... ;)

1818840.jpg

Eetu oli riemuissaan kun pääsi muuttamaan, mutta Kreivitär oli hieman surumielinen... Aika oli kulunut hurjaa vauhtia, esikoinen oli jo lentämässä pesästä.

1818844.jpg

Mutta onneksi hänellä oli yhä Rami, vielä sittenkin kun nuoret olisivat kaikki aikuisia ja aloittaisivat oman elämänsä itsenäisinä. Heidän rakkautensa oli säilynyt kovin elinvoimaisena vaikka olivatkin molemmat kuolleita... :D

1818846.jpg

Rami oli onnistunut tapaamaan kaupungilla pyöriessään komean townien/npc:n, kylläkin pälvikaljun, ja nimeltään Roopertti Inhan... :'D Mutta onneksi rogaine on keksitty ja sukunimi ei jää voimaan... :D Jos hänestä nyt sulho tulee joskus.

1818850.jpg

Miksi perhetavoitteiselle Rafaelilla on noin vihainen ilme ajatellessaan vauvoja...? :'D

1818853.jpg

Seuraavana kouluaamuna Kreivittären vampyyripuoli riistäytyi käsistä, ja hän meni ja päätti purra Minttua, omaa tytärtään! D:

1818855.jpg

Arvatenkin Minttu ei ollut lainkaan mielissään... Enemminkin vimmoissaan! Ja vielä kouluaamuna... Kreivitär tajusi vasta nyt mitä oli mennyt tekemään ja pyyteli anteeksi.

1818856.jpg

Koska aurinko ehti nousta ennen kuin Minttu edes ehti sisäistää tilanteensa, oli jonkun muun mentävä ostamaan ennustajaeukolta anti-vampiiria. Minttu kun ei todellakaan halunnut jäädä ikuisesti teini-ikäiseksi, vaikka vampyyrinä olo tuntui kieltämättä kummalliselta mutta hyvältä.

1818858.jpg

Kaiken lisäksi Minttu näytti todella kauniilta vampyyrinä, mutta hän halusi muuttua heti takaisin ja vielä ehtiä kouluun muiden kanssa. Mutta kyllä tuo kalpea iho häntä pukisi, ja katsokaa nyt noita kasvoja... :>

1818859.jpg

Kivuliaan muodonmuutoksen jälkeen Minttu tunsi kuinka sydän alkoi pumpata verta uudelleen ja väri palasi hänen iholleen. Hengityskin tuntui jälleen tarpeelliselta. Helpottuneena Minttu hymyili ja juoksi äkkiä vaihtamaan vaatteet, sillä koulubussi oli seissyt pihalla jo kauan.

1818861.jpg

Illalla hetkellisestä vampyyri-hetkestään vetovoimaa saanut Minttu intoutui käyttämään Kiran tavoin toivomuskaivoa ystävien saamiseksi... Kaivosta putkahti myös tämä vaaleahiuksinen poika, joka ei ollut kovin komea, mutta silti jotenkin kovin mielenkiintoinen. Pian Minttu löysikin itsensä syleilemästä hellästi pojan kanssa ja molemmat ihastuivat nopeasti toisiinsa.

1818864.jpg

Samaan aikaan myös kaivon avulla ilmestyneet Veikko, eli Tarun ex-poikaystävä, ja punatukkainen Eetun iskuyrityksen kohde flirttailivat toisilleen! :o Miten nuo townie-teinit pystyvät luomaan romanttisia suhteita... Outoa. o _ o

1818865.jpg

Mutta mitä sitten tapahtuikaan! Veikko, vai pitäisikö sanoa Casanova tuli ja otti kädestä vasta ystäväkseen tulleen Mintun kanssa! Ja tietysti Mintun vaalea mielitty seisoi aivan vieressä! En ehtinyt tehdä mitään kun tämä vahinko pääsi käymään... > _ <  Minttu ihastui tähänkin nuoreen mieheen, mutta Veikko ei ihastunut häneen...

1818866.jpg

Siitäkös Mintun ihastus suuttui ja - kuinka yllättävää - tuli ja läimäytti tyttöä naamalle! Minttu järkyttyi kovasti ja hän loukkaantui pojan omistushalusta niin kovasti, ettei edes juossut tämän perään kun hän lampsi sisälle. Mutta sillä aikaa hänen selkänsä takana...

1818867.jpg

...punapää flirttaili Veikolle ja tämä ei arvatenkaan kieltäytynyt... Nyt oli Mintun vuoro läpsiä jotakuta naamaan, ja Veikko saikin aikamoisen mätkäisyn keskelle kasvojaan! No mitäs on niin kiero monen naisen piirittäjä... ô_ó

1818869.jpg

Minttu oli äimissään ja päätti kysyä minkä ihmeen takia Veikko oli tullut flirttailemaan hänelle kun vaalea poika oli juuri seissyt hänen selkänsä takana. Mutta oliko Veikolla mitään järkevää vastausta...? No ei arvatenkaan... Hän oli loukkaantunut saamastaan läimäytyksestä, ja sanoi ettei hän halunut muuta kuin leikkiä hieman Mintun kanssa, ei muuta. Minttu sai tarpeekseen ja päätti lähteä etsimään ihastusta, johon oli ENSIKSI ihastunut...

1818872.jpg

Sillä aikaa Veikko palasi punapäisen tyttösen luokse ja puhui tämän päätä jälleen pyöryksiin. On SIINÄ MEILLÄ MIES! o_o Miettikääpä nyt!:

1)Veikko flirttaili aikoinaan Venlalle, eli Mintun isoisoisoäidin kanssa.

2) Veikko seurusteli Mintun tädin kanssa lähes koko Tarun teini-iän.

3) Veikko iski punapäätä, mutta heti sen jälkeen liehitteli Minttua.

4) Veikko palasi tuon äskeisen jälkeen punapään luokse niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Ja kaikista oudointa on, että kaikissa paitsi Tarun tilanteessa, Veikko on itse tehnyt aloitteen, vaikkei hän edes ole romantiikkasim! Näköjään se "naapuruston komein townie-teinipoika" -tittelikin voi nousta päähän... :'D

1818873.jpg

Kun Minttu törmäsi tämän kaikkien aikojen suhdesotkun jälkeen siihen poikaan joka oli alunperin ainoa jonka kanssa halusi tehdä lähempää tuttavuutta, hän yritti pyydellä anteeksi, mutta poika tuntui olevan kovin leppymätön, eikä kauaa viipynyt vaan lähti ovet paukkuen. Minttu pillahti itkuun ja juoksi makuuhuoneeseen. Hän oli niin toivonut saavansa poikaystävän, mutta mokoma Veikko oli vain omaksi ilokseen pilannut kaiken!

1818874.jpg

Sen sijaan Kiralla kävi tuuri pojan kanssa, kylläkin Kira käytti sitä helppoa keinoa, eli jälleen toivomuskaivoa... :D Voivoi ei saisi aina mennä sieltä mistä aita on matalin... Vaikka mitä minä olen saarnaamaan... :P Tuo poika ei kylläkään ole mitään timanttisarjaa.

1818876.jpg

Ja eivät ole käytöstavatkaan... Teki tuon heti ensisuudelman jälkeen... :'D

1818877.jpg

Ennen aikuiseksi kasvuaan Inka sai maistiaisia siitä mitä oli luvassa... "Sinun kanssasi olisi kiva muhinoida jos olisit hieman vanhempi!" vanha irstas ukko tilitti hänelle keskellä katua...

1818880.jpg

"Minulla on huvijahtikin!"

1818881.jpg

Talvea ei ollut kukaan kummemmin kaipaillut, mutta taas se oli täällä. Kuinka paljon olikaan ehtinyt tapahtua syksyn aikana! Kaikki lapset olivat kasvaneet Inkaa lukuun ottamatta joka kasvaisi tänä iltana, Eetu oli muuttanut pois, Rafael oli saanut tyttöystävän, Kira oli saanut poikaystävän, Minttu oli saanut tietää miltä tuntuu olla hetkellisesti vampyyri ja oli myös joutunut ei kolmois- vaan "neljäis"draaman uhriksi.

1818882.jpg

Ja lisää oli tapahtumassa, kun Inka saavutti viimein odotetun hetken, aikuiseksi kasvun. Samalla myös Anni kasvoi teiniksi!

1818884.jpg

Annista kuoriutui sievä nuori neiti! Hänen nenänsä on kylläkin omituinen... :) Mutta muuten hän on todella kaunis, jopa niin kaunis että hänestä voisi mahdollisesti tulla perijä. Annin tavoite ei kylläkään ole hyvä... Nautinto, ja elämäntavoitteena 50 unelmatreffit. En ikänä jaksaisi deittailluttaa Annia niin paljon... :D Ja nautintosimiä on hankala pitää tyytyväisenä. Mutta katsotaan, katsotaan...

1818885.jpg

Inka kasvoi viehättäväksi naiseksi, joka mielestäni hehkuu ulospäin omaa tavoitettaan... Niin flirtti ja viettelevä... :D En ole ikinä nähnyt yhdelläkään similläni noin, jotenkin... lempeitä kasvoja. :o Eivätkö olekin lempeän näköiset? Hän sai vielä jäädä taloon siksi aikaa, kunnes teen päätökseni, johon teillä on mahdollisuus vaikuttaa. Siispä, päivän kysmys kuuluukin:

Haluaisitko nähdä perijänä Inkan, Kiran, Mintun vai Annin ja miksi? Mielipiteillänne on yleensä loppupeleissä paljon painoa, koska olen jo kaksi kertaa muuttanut mieleni kiitos niiden. Siispä, muistakaa kannattaa suosikkejanne! :D Ja jos mieleen on kaksikin, voitte senkin kertoa. Itse punnitsen tällä hetkellä Mintun ja Annin välillä, mutta Inkakaan ei olisi paha... Joten tarvitsen APUA! :D