Nyt on viimein tullut aika mennä soittamaan Tatun ja Tarun nykyisen asunnon ovikelloa ja katsastaa mitä kaksosille kuuluu... :) Tässä extrassa oli vähän liikaakin hommaa, kun siitä tuli niin pitkä, joten en saanutkaan sitä sunnuntaina valmiiksi. Mutta nyt tarina jatkukoon!

---

1686464.jpg

Oli melko varhainen aamu ja Tatu sekä Taru olivat saapuneet uuteen asuinpaikkaansa lähdettyään tutusta ja turvallisesta kodista. He päätyivät ostamaan Jalon, Venlan edesmenneen miehen talon, koska saivat sen halvalla kokoonsa nähden. Tatu katseli taloa hieman arvostelevasti, mutta meni sitten sisälle ja parkaisi. Joka puolella oli kammottavia tapetteja ja esineitä, jotka hänen sanojensa mukaan kuuluivat vanhusten sisustusmakuun... Niinpä kämppää uudistettiin hieman nuorekkaammaksi uusilla tapeteilla ja huonekaluilla

1686466.jpg

Tarua ei niinkään harmittanut talon ulkonäkö, vaan se, ettei hänestä tullut perijää. Kisa oli ollut kovin tiukka, ja Taru oli jo luullut että pääsisi perijäksi, mutta isoveli oli napannut paikan aivan hänen nenänsä edestä! Nyt hän ei ikinä saisi kunniaa olla suvun perijä... Hieman surkeana hän meni sisälle ja pohti saisiko ikinä perhettä, jota niin kovasti toivoi.

1686467.jpg

Tatu ei turhaan jäänyt murehtimaan, vaan meni tapaamaan pihalle kokoontuneita naapureita. Kaksi näistä olivat kotoisin asuntolasta joka sijaitsee aika lähelle Tarun ja Tatun uutta kotia. Mutta toista heistä Tatu ei tuntunut huomaavankaan tervehdittyään kaikkia - hänen silmänsä seurasivat ahkerasti vaaleahiuksista tyttöä...

1686468.jpg

Tyttö kertoi nimensä olevan Amy, ja alkoi jutella iloisesti Tatun kanssa. Tatu piti hänestä kovasti, nuori nainen oli niin ihanan temperamenttinen ja erilainen kuin monet rasittavat hienohelmat. Tatu rohkaistui niin kovasti, että uskaltautui pyytämään Amya jopa treffeille! Amy suostui mielellään ja he lähtivät ravintolaa kohti.

1686470.jpg

Ja näinhän siinä kävi... Aika hassua, mutta jollain tapaa suloista että Tatu sai ensisuudelmansa vasta nyt. :> Mutta tuon suudelman jälkeen Amy vakavoitui. Tatu tapitti häntä hieman peläten, oliko hän kenties kehno suutelija...? Mutta sitten Amy sanoikin: "Kuule, meillä on ollut tosi hauskaa, mutta en voi ryhtyä nyt mihinkään vakavampaan... Olen todella hyvä tyyppi, mutta minä tunnen itseni ja tiedän etten jäisi luoksesi. Sinä selvästi kaipaat naista joka pysyy rinnallasi, enkä voi luvata sitä." Tatu tunsi pettymyksen tarttuvan niskavilloihinsa, mutta sanoi ettei asialle mitään voi, ja niin he halasivat hyvästeiksi. Kun Amy käveli ulos ravintolasta, Tatulla oli kuitenkin kovin turha olo. Oliko hän ollut tuolle tytsylle pelkkä yhden illan ilo?

1686474.jpg

Taru oli koko päivän katsellut naapureita jotka tyhjensivät heidän jääkaappiaan, möykkäsivät ja yrittivät kertoa hauskoja vitsejään, joten hän sai tarpeekseen ja suuntasi Rollon piilopaikkaan etsimään nimenomaa piilopaikkaa äänekkäiltä vierailtaan. Mutta mitä hän näkikään kun käveli pitkin katua? Komean miehen, joka hymyili hänelle lämpimästi! Taru seisahtui aloilleen ja katseli kuinka uljakko katosi sisälle. Hetken mietittyään Taru päätti seurata mielenkiintoista miestä, ja tiirailikin pian ovelta mihin hän oli kadonnut.

1686478.jpg

Taru käveli hänen luoksensa ja mietti kuumeisesti miten voisi aloittaa jutustelun. Hän ei keksinyt mitään, kunnes yhtäkkiä huomasi asuntolan avaimenperän repsottavan miehen taskusta. "Anteeksi, oletko sinäkin asuntolasta?" Taru aloitti, ja mies kääntyi katsomaan häntä hieman ymmällään. "Joo, olen minä. Olen Joel, mutta tunnetaanko me jostain...?" "Ei, ei, mutta kaksi teidän asuntolassanne asuvaa ovat parhaillaan kotonani ja ajattelin vaan..." Taru alkoi jo katua että oli avannut suunsa, mutta yhtäkkiä Joel alkoikin jutella hänelle, ja ennen kuin Taru huomasikaan, hän oli jo treffeillä!

1686479.jpg

Taru ja Joel istuivat pöytään, ja Taru halusi kuollakseen kuulla lisää Joelista tämän kerrottuaan hieman itsestään. He alkoivat jo päästä tunnelmaan, kun yhtäkkiä vaaleahiuksinen nuori mies istui penkille, ja alkoi rupatella heidän kanssaan! o_o Joel katsoi häntä hieman kuin idioottia, kuka ihme änkeää juttusille kolmantena pyöränä kesken toisten treffien?! Tämä miekkonen, joka esittäytyi Joel Carlssoniksi, tuntui olevan erityisen kiinnostunut Tarusta, ja se jos mikä sai Joelin ohimon sykkimään.

1686484.jpg

Mutta Joelin ei tarvinut olla huolissaan kilpakumppanistaan, sillä Taru oli kiinnostunut nimenomaan Joelista, eikä peitellyt tunteitaan flirttaillessaan hänelle. Joel antoi mielellään puhelinnumeronsa Tarulle, ja Tarukin antoi numeronsa. Hän olisi antanut mitä tahansa, että olisis saanut tavata Joelin uudelleen...

1686489.jpg

Amy-pettymyksensä jälkeen Tatu alkoi sinnikkäästi tarkistaa jälleen naismarkkinoita, ja oli aika ihastuksissaan, kun sisäkkö, jonka he olivat tilanneet, olikin mahdottoman miellyttävä nuori nainen! Vaikka Tatu tiesi että oli sopimatonta iskeä kodinhoitajia, hän ei säästellyt sanojaan, ja pian olikin Anja Antamoisen (:'D) pää pyörällä!

1686492.jpg

Ramin mielestä se oli liiankin pyörällä, koska hän peitti silmänsä kun Tatu tuli ja moiskautti tulisen suukon Anjan huulille! :'D

1686494.jpg

Koska Tatun ja Anjan tunteet kävivät kuumina, ei yhteenmuuton kanssa turhia aikailtu. Hyi kun on rumat valmishiukset, miksi ihmeessä valitsin nuo? :< No, ei voi mitään... x) Halusin Tatun menevän yhteen juuri hänen kanssaan vaikka Anjan kasvot eivät kovin kauniit ole, koska luin jostain legacy-ketjusta että Anja saa aina kauniita lapsia... :D Nyt sitten nähdään onko se tosi... ;)

1686496.jpg

Mutta siinä missä Tatun ja Anjan suhde kävi kuumana, olivat puhelinlinjat kylminä. Soittoa Joelilta ei ollut kuulunut luvattoman pitkään aikaan, ja Taru alkoi tuntea itsensä epätoivoiseksi. Olisihan hän voinut itse soittaa, mutta pelkäsi, ettei Joel olekaan kiinnostunut hänestä. Katsellessaan onnellista paria, Tatua ja Anjaa, Taru alkoi kaivata kovasti omaa rakasta, mutta hänen hani-ehdokkaansa oli päättänyt olla antamatta minkäänlaista merkkiä kiinostuksestaan!

1686499.jpg

Peuhaaminen sängyssä voi näköjään turmella glamour-kaunottarien kasvot...

1686501.jpg

No oliko se todella noin tylsää....? 8D

1686504.jpg

Tatu oli kuitenkin kunnian mies, ja halusi tehdä rakkaastaan kunnian naisen Marilynin kasvojen pahoinpitelyn jälkeen. Anja hihkui onnesta, ja sujautti timanttisormuksen sormeensa!

1686506.jpg

Pari ei aikaillut taaskaan, vaan meni jo samaisena iltana naimisiin olohuoneessa ei niin juhlallisissa merkeissä. Paikallakin oli todistamassa ainoastaan Taru, joka alkoi kuumeisesti miettiä omaa tilannettaan. Hänhän oli heistä kahdesta se perhesim... Niinpä hän otti esiin Joelilta saadun lapun ja näppäili numeron toisensa perään. Hiiteen odotus ja tuskailu!

1686509.jpg

Avioliitohaaveet mielessään Taru avasi oven kylään kutsumalleen Joelille, ja suuteli sitten tätä niin voimalla että mieheltä oli mennä jalat alta! Joel oli aivan hämmentynyt, koska he eivät olleet vielä edes suudelleet aiemmin!

1686512.jpg

Niinpä mies luikki takaisin kotiinsa sanomatta sanaakaan! o_o Hölmistynyt Taru jäi seisomaan verannalle ja katseli Joelin aina vain kauempana liehuvaa ponihäntää. Olikohan mies vaistonnut hänen epätoivoiset avioliitto-suunnitelmansa ja pelännyt jäävänsä ansaan...?

1686513.jpg

Siis REPS! :'DDD Ette arvaa kuinka nauroin, kun Anjan tilalle tuli tuo ehkä rumin sim-äijä jonka olen koskaan nähnyt, ja vielä todella homohtavassa vaaleanpunaisessa röyhelöpaidassa! :'DD Järkytyksen kauhistus!

1686514.jpg

Seuraavana aamuna, Tarun odotusten vastaisesti Joel soitti hänelle ja kysyi voisiko tulla käymään. Taru suostui tietenkin, ja meni aamuaurinkoon odottamaan ihastustaan. Kun Joel saapui, hän meni ja suuteli itse Tarua, jolloin Taru tunsi jalkojensa muuttuvan hyytelöksi... Suudelmat muuttuivat aina vaan kuumemmiksi ja vaativammiksi molemmin puolin, ja pian Taru jo vetikin Joelia mukanaan kohti sisätiloja, ja...

1686516.jpg

...toisten aviovuodetta? '-_o Hei jotain rajaa siihen pervoiluun siellä! :D Lakananvaihto olisi sitten ainakin ihan kohtelias juttu...

1686518.jpg

Yllättäen Anja huomasi olevansa raskaana juuri kun oli tarjoillut chili con carnet pöytään. Hän kuitenkin yllättyi iloisesti, koska olikin jo haaveillut pienokaisesta... :)

1686520.jpg

Mutta Taru ja Joel eivät kiinittäneet lainkaan huomiota Anjan mahankasvuun. He silmäilivät toisiaan ruokapöydässä ja olivat niin sekaisin onnesta että olivat jopa unohtaneet pukea päällysvaatteet...

1686521.jpg

Joel, Taru ja Tatu irrottelivat karaokelaitteen ääressä myöhään illalla. Aika tyylikkäästi vetävät... :D Tarun laulu oli sulosointuista nuottien tanssia, mutta Joel rääkyi kuin mikäkin harakka! :'D

1686523.jpg

Seuraavana aamuna Taru löysi itsensä oksentamasta pöntön sisälle, reunalle ja juurelle... Hän epäili ensin ruokamyrkytystä, mutta sitten edellisen päivän tapahtumat palasivat hänen mieleensä.

1686529.jpg

"Olenko todella raskaana?" Taru puntaroi ja perhetavoitteestaan huolimatta tunsi järkytyksen valtaavan mielensä. Eihän hän edes ollut kihloissa puhumattakaan naimisissa olosta! Taru piti kiinni vanhoista arvoista, ja hänen mielestään lapset tulivat vasta avioliiton jälkeen. Mutta olisiko Joelista aviomieheksi?

1686530.jpg

Lapsi ehti jo alkaa antamaan näkyviä merkkejä itsestään, kun Taru kutsui Joelin juttelemaan kanssaan. Kun Joel näki hänen pullottavan mahansa, hän melkein kavahti taakse päin. "Kuten näet... Se meidän... no tiedät kyllä mikä tuottikin tulosta. Minusta meidän olisi fiksua mennä naimisiin kun pääsi käymään näin." Joel katsoi Tarua järkyttyneenä ja alkoi sitten pudistella viuhasti päätään: "Ei, ei.... En minä ole valmis tällaiseen. Olen pahoillani mutta saat pärjätä yksin. Minä halusin vaan hetken huumaa, en perhettä!" Taru katsoi Joelia ja tuntui kuin hän ei olisi saanut henkeä. Joel pahoitteli vielä uudelleen, ja lähti sitten pois paikalta jättäen raskaana olevan rakkaansa oman onnensa nojaan. Mikä törkeä mies!

1686534.jpg

Taru masentui täysin kun Joel ei suostunut hänen miehekseen... Hän laahusti monta päivää ympäriinsä surkeana, mutta sai pian muuta ajateltavaa kun Anjan synnytys käynnistyi. Katsoessaan Anjan synnytystä Taru alkoi kauhulla odottaa omaansa. Hänellä ei tulisi olemaan ketään tukenaan... :( Ainakaan puolisoa... Mikä painajainen perhetavoitteiselle!

1686535.jpg

Ja tässä, Anjan käsien hellässä otteessa on Aaron, Tatun ja Anjan esikois-poika! Aaron peri äitinsä ihonsävyn, isänsä silmät ja äitinsä ruskeat hiukset.

1686538.jpg

Awww... <3 Isukki! <3

1686539.jpg

Nämä kaksi ovat niin rakastuneita, että se on melkein ällöttävää. Tarua kaiversi katsella heidän onneaan, kun itse pelkäsi kovasti miten pystyy kasvattamaan lapsen sen synnyttyä. Lisäksi hän ei voinut olla ajattelematta, että entä jos hän jäisikin yksin koska kukaan ei huolisi häntä lapsen takia? Vanhoollinen ajattelutapa, mutta harva mies haluaa toisen miehen kakaraa taakakseen.

1686542.jpg

Oli huonoin mahdollinen ajankohta saada potkut, ja tietysti ne juuri silloin tulivat! Tatu tunsi olonsa todella lannistuneeksi... Hän oli jo edennyt urallaan hyvään vaiheeseen, ja joutuisi nyt aloittamaan jälleen pohjalta. Se myös tietenkin tarkoittaisi että hän toisi vähemmän rahaa perheelle.

1686543.jpg

Lopulta Tarun synnytys käynnistyi, mutta onneksi veli oli hänen seuranaan. Se antoi edes vähän lohtua Tarulle, joka oli pelännyt joutuvansa saattamaan lapsen maailmaan yksin.

1686546.jpg

Kohta Taru piteli käsissään pientä tyttö, jolla oli kaikki piirteet isältään (hiukset mustat kuten äidillä ja isällä) - iho, silmät ja hiukset. Taru  katseli pientä Lottaa, ja ei enää ollut lainkaan surullinen! Rakkaus oli täyttänyt hänen sydämensä...

1686549.jpg

Mutta tätä Taru tai edes minä en osannut odottaa!!!

1686552.jpg

Näet kohta Taru huomasi olevansa myös pojan, Villen äiti! Kuka olisi voinut arvata että hän saa kaksoset! :O Villelläkin oli isänsä silmät, mutta äitinsä iho ja jostain kumman syystä vaaleat hiukset. Niinpäniin. Kyllä niitä vaaleita hiuksia ei-perillisille putkahtaa muttei perillisille... x<

1686555.jpg

Seuraavana päivänä oli aika viettää Aaronin syntymäpäivää! Pari vierastakin - Anselmi ja suvun alkuajoilta tuttu rosvo, jotka eivät muuten tulleet lainkaan toimeen... :D Aloittivat tappelunkin, pienen lapsen syntympäiväjuhlilla... :'D

1686557.jpg

Anteeksi nuo kamalat hiukset... Mutta tässä Aaron, horoskoopiltaan skorpioni (yllättävää... '-_-). Aika suloinen napero! :> Keskustelupalstan vinkit Anjasta taisivat pitää paikkansa.

1686560.jpg

Vaikka Taru rakasti Lottaa ja Villeä yli kaiken, hän usein pohti minkälaista kaikki olisi nyt, jos Joel olisi hänen rinnallaan.Veljestä, Anjasta, lapsista ja veljenpojasta huolimatta Taru tunsi olonsa yksinäiseksi yksinhuoltajana.

1686561.jpg

Niinpä hän päätti vielä yrittää soittaa Joelille ja puhua tämän kanssa. Joel teki kuitenkin yhä selväksi, ettei hän halua sitoutua Taruun eikä heidän lapsiinsa. Taru haukkui miehen maan rakoon ja sai siitä hieman tyydytystä. Pian Joel alkoi tuntea syyllisyyttä, ja lupasi tulla katsomaan lapsia jatkossa, mutta ei menisi Tarun kanssa naimisiin. Siihen Tarun oli kai tyytyminen, koska eihän hän voinut ketään pakottaa rinnalleen!

1686563.jpg

Taru meni Anjan ja Tatun makuuhuoneeseen katsomaan toistaa pienokaisistaan, ja supatti Lotalle, että ehkä isä tulisi jonain päivänä käymään. Hieman sääliksi käy tuota perhesimiä, kun tuollaisen kohtalon sai... :(

1686564.jpg

Aika kiri huimaa vauhtia ja pian kaksoset kasvoivat todella suloisiksi taaperoiksi! Mutta katsokaapa Lotan nassua... Sitten menkää katsomaan 4. osan ensimmäistä kuvaa. Voi olla että kuvittelen, mutta yhdennäköisyyttä on melkein oudon paljon! :o Lotta paljastui horoskoopiltaan oinaaksi, ja Ville skorpioniksi.

1686565.jpg

Anja odottikin jo pariskunnan toista lasta, ja raskauskin oli edennyt kovin pitkälle!

1686566.jpg

Aaronista kasvoi isänsä näköinen poika! Outoa etteivät Anjan piirteet ole juuri periytyneet, korkeinataan posket ovat hieman pyöreät. Mutta eihän se sinänsä haittaa... :D

1686569.jpg

Toinen lapsi osoittautui tytöksi, jolla oli isänsä iho ja silmät, mutta äitinsä ruskeat hiukset. Tyllerö sai nimekseen Emmi. :P

1686570.jpg

Tarukin iloitsi veljentyttärestä, mutta hänen hymynsä jäi hieman ontoksi. Hän kadehti hieman veljeään, joka oli niin onnellisesti naimisissa ja eli täydellistä perhe-elämää. Tarun perhe-elämä oli kaukana täydellisestä...

1686574.jpg

Villestä kasvoi kivan näköinen muksu! :> Melkoiset pusuhuulet vaan... :'D

1686575.jpg

Lotta on söpö tyttö myös! Mutta ei kylläkään muistuta lapsi-Venlaa... :D

1686577.jpg

Emmistä kasvoi söpö hieman vinosilmäinen taapero! Taas on kyllä nenän ja suun välillä turhaksi väliä... :P Horoskoopiltaan Emmi on skorpioni.

1686580.jpg

Ja lisää kasvua! Aaron kasvoi mammonatavoitteiseksi pojanklopiksi, aika komeaksi! ;) Elämäntavoitteeksi tuli tienata 100 000 simoleonia.

1686581.jpg

Mutta kuinka kävikään kun Lotta kasvoi teiniksi?! Yhdennäköisyys Venlaan on silmiinpistävä (katso seuraava kuva)! :O Iho, nenä (se on hieman alempana, mutta silti), suu, silmätkin mutta hieman eri sävyisinä ja ne ovat korkeammalla. Lotan tavoitteeksi tuli romantiikka, ja elämäntavoitteeksi pelehtiä 20 simin kanssa... x) Tämä tyttö tulee kyllä samaan poikien päät sekaisin!

1686584.jpg

Näin vertailukohteeksi... :)

1686587.jpg

Villestä puolestaan kasvoi - kuinka yllättävää - sellainen komistus että löi jopa Aaronin laudalta... :D Suosiotavoitteisen blondin elämäntavoitteeksi tuli päästä journalismiuran huipulle. Kas kun Ville ei ole Kasperin kopio... o_o Sittenhän meillä olisi uudelleen syntyneet Kasper ja Venla, mitä nyt Venlan tavoite oli perhe ja Lotan on romantiikka... :'D

1686592.jpg

Jopa Aaron ihaili serkkunsa kauneutta, eikä ihme... Kun tyttö nostatti huulilleen kauneimman hymynsä, meinasivat pojat kävellä päin seiniä. x>

1686595.jpg

Emmistä kasvoi hieman surumielisen näköinen tyttö, mutta suloinenhan hän on... :> Erityisesti silmät vetävät huomion itseensä.

1686598.jpg

Ville toi koulusta pojan, jolle Lotan näkeminen oli näköjään liikaa... :'DDDD REPS.

1686601.jpg

Ja seurasi vielä katseellaan! :'DDD TOTAL REPS.

1686604.jpg

Mutta Lotta ei ollut liiemmin kiinnostunut tuosta hyypiöstä ja Martista, joka oli taas onnistunut tunkemaan itsensä kylään tämänkin perheen taloon. Lotta tunsi olonsa kiusalliseksi, kun kaksi möykkynaamaa tuijottivat häntä kuin riistaa, joten käveli suosiolla toiseen suuntaan kohdatessaan nämä... Hänen naamallaan saisi varmasti parempaakin seuraa!

1686605.jpg

Eetu ei ole näköjään ainoa poika joka lukee lälly-kirjallisuutta... :D

1686606.jpg

Ja loppuun; Emmistä kasvoi kaunis teini! Nuo silmät... <3 Tavoitteeksi tuli mammona ja elämäntavoitteeksi, että kuusi lemmikkiä yltää uran huipulle.

Näin näimme kuinka kävikään Tatun ja Tarun, mieleenpainuvien kaksosten. :D Seuraavassa päivityksessä palaamme jälleen perijä-perheen pariin!