Tässä on ihkaensimmäinen kantaäitini Jade Jokinen. Jade on rapu, ja tavoitteeltaan (arvoin nopalla) romantiikka (ou nou...). Pisteitä en nyt taida laittaa, ehkä myöhemmin jos joku niin pyytää. :> Mieltymyksinä Jadella on vaaleat hiukset ja mustat hiukset, inhokki löyhkä. Valitsin Leutolaakson naapuruston, koska siellä on niin vähän asukkaita, mutta riittävästi tilaa. :)

Tällainen kottero rahoilla pystytettiin. Huomatkaa supertyylikäs sohvakuosi! Jade mietti että mihinköhän on ryhtynyt...

Ensimmäinen uusi tuttavuus. Harmi etten omista yliopisto-lisäriä. Teineistä en siis voi hommata puolisoita - eipä sillä tuota ukkelia en sukuuni haluaisi! :) Omistan Yöelämän, Lemmikit ja Vuodenajat, jos joku pohtii mitä lisäreitä on mukana...

Harmi ettei tuo naapurin komistus ole townie-hahmo! Ei sen puoleen Jadea hän ei ihastuttanut. Ja sitä paitsi mieshän on naimisissa (vaikka mitäpä se romantiikka-tavoiteiselle simille merkkaa... :P)!

Uh oh... Potkut tuli. Vaikka Jade ei ole liiemmin kinnostunut sotilasurastaan, eivät potkut silti olleet herkkua heti ensimmäisenä työpäivänä. Budjettikin kun oli hyvin surkeassa jamassa.

Mutta elämä ei ollut pelkkää epäonnea, kun eräänä päivänä Jadelle soitti täysin tuntematon mies - joka vastasi hänen unelmamiestään ainakin ulkonäkönsä puolesta... Jade lähti jännityksestä kihisten kaupungille tapaamaan uutta tuttavuutaan ja hänen ystäviään.

Ja tässä on (tuleva sulho?) Heikki. Nuo lasit ovat kyllä aika retrot mutta naamataulu on upea townie-hahmoksi! Jade räpyttelikin hänelle silmäripsiään melkein kramppiin asti... Onneksi mies oli komean ulkokuorensa alla vielä mukavakin ja ravun kanssa melko hyvin yhteensopiva, näet jousimies. Ei täydellistä, muttei katastrofikaan!

Keilaaminen ei meinannut oikein luonnistua piikkikoroilla ja jännittyneenä uroksen läsnäollessa. Onneksi paikalla oli muitakin mikä sai Jaden rentoutumaan. Pian hauska ilta oli kuitenkin ohi kun porukan oli vetäydyttävä pikku hiljaa koteihinsa.

Tämä taitaa olla toinen Stadissa liikkuvista porhoista? Siellä kun kuulemma liikkuu kaksi todella rikasta npc-hahmoa... *simoleonit silmissä villkuen* Harmi vaan ettei hän ole tämän kauniimpi, vaikka ei hän nyt aivan rumakaan ole...

Jade päätti syödä keilahallissa illallisen ennen lähtöään, mutta järkyttyi kun huomasi Heikin liittyneen erään naikkosen seuraan. Hän oli ollut mukana ryhmätapaamisessa. Mustasukkaisuus näykkäisi Jadea niskasta kun hän katseli erittäin tylsännäköistä blondia vieressään. Nainen vilkuili salaa ihaillen Heikkiä, mutta onneksi Heikki tuntui olevan kiinnostuneempi ruokansa ahmimisesta. "Kyllä minä tuollaisen vastuksen voitan... Minä vielä nappaan Heikin!" Jade myhäili mielessään ja lähti kotiin.

Ja niin hän meni  nukkumaan homeelta tuoksahtavalle sohvalleen ja toivoi näkevänsä unia komeasta tuttavuudestaan Heikistä...

---

Miten Jaden ja Heikin käy? Onko Jaden kohtalo yksinäisyys ja köyhä elämä? Se selviää seuraavanssa osassa!