Ensiksi pyydän anteeksi että tämän jatkon tuleminen kesti ja kesti. Minulla on ollut paljon muuta tekemistä ja ajateltavaa, ja koeviikkokin päättyi vasta viime torstaina.

Uusi osa jatkaa siitä, mihin viimeksi jäätiin, ja tämän osan myötä on jälleen tullut aika valita uusi perijä. Muistakaa siis äänestää suosikkianne osan luettuanne! ;) Pahoittelen paikoitellen hämäriä kuvia ja hämärää huumoria... Osasta tuli vähän katkonainen kun en meinannut enää muistaa mitä minun piti kirjoittaa joistakin kuvista.

---

2100967.jpg

Jenni oli halunnut lapsuudenkaverinsa kasvavan samaan aikaan teiniksi kuin itse. Kyseessä oli poika nimeltään Kalpa Huotari. Jenni kutsui pojan kylään ja huokaisi ihastuksesta kun näkin hänet; hänestähän oli varttunut oikeastaan komea nuorukainen! Poika vaikutti kuitenkin välinpitämättömältä, ja se sai Jennin innostumaan entistä enemmän.... Romantiikkasim on aina romantiikkasim.

2100968.jpg

Jenni muisti myös hyvän tuttunsa Veikon, ja päätti soittaa kutsuen tämän kylään. He eivät olleet edes ystäviä, mutta Jennistä Veikko oli mukava tyyppi, ja niinpä hän kaipasi kovasti tämän seuraa. Kalpa tuntui olevan niin omissa maailmoissaan, ettei hänestä juuri ollut Jennin viihdyttäjäksi. Veikko saapui kun ilta oli jo hämärtynyt, ja tervehti Jenniä iloisesti. Mutta sitten vasta alkoi outoja tapahtumaan....

2100969.jpg

Näet Veikko SUUTELI Jenniä suoraan suulle ennen kuin ehdin tehdä mitään! :O Ja se mikä tässä lisäsi hämmennystäni oli se, että he eivät olleet vielä edes ystäviä, ja he eivät tunteneet vetoa toisiinsa! Jos joku epäilee että lavastin tämän kuvan, niin voin pistää pääni pantiksi että kaikki meni juuri niin kuin kerroin! Jenni ja Veikko eivät edes tehneet mitään, kuten jutelleet tervehtimisen jälkeen, kun Veikko jo suuteli Jenniä. :D Taas saimme lisää todistusaineistoa siitä että Veikko on gigolo... :'D

2100972.jpg

Mutta kaikkein hämmentynein oli tietysti Jenni: "Mitä ihmettä?" hän saneli punastuneena. "Se vain tuntui hyvältä ajatukselta... Tuo oli ensisuudelmasi, eikö vain?" Veikko kysyi hymy huulillaan. "Joo..." Jenni sanoi ujostellen, vaikka ujostelu ei ollut hänen tapaistaan. "Minä kun vaan ajattelin jo silloin kun olit pikku tyttö, että jos saisin sinulta ensimmäisen suudelmat kun kasvat, se olisi unelmieni täyttymys." Veikko sanoi vilkuillen välillä maahan. Jenni ei tiennyt miten toimia, mutta päätti kohta hyvästellä Veikon. Vaikka hän olikin romantiikkatavoitteinen, hän oli yhä häkeltynyt. Hetken päästä häntä alkoi kuitenkin hymyillyttää... Hänhän oli juuri saanut ensisuudelmansa, ja vielä niin komealta pojalta!

2100973.jpg

Mutta Jennin hymy ei voittanut Veikon hymyä, joka hänellä oli huulillaan kävellessään kohti kotia. Kun hän oli nähnyt Jennin ensimmäistä kertaa, hän oli ihmetellyt Jennin kauneutta, vaikka tämä oli ollut vasta pikku tyttö. Ja nyt kun Veikko näki hänet teini-ikäisenä, hän ei voinut pidätellä itseään. Tuo heidän pieni, viaton suudelma sai hänen sydämensä pomppoilemaan vieläkin...

2100974.jpg

Sillä aikaa Milla teki tuttavuutta Kalpaan, johon hän tunsi pientä ihastusta, vaikka tiesikin Kalpan olevan Jennin ystävä. Kalpa oli huumorintajuinen ja mukava, ja kuunteli mielellään Millan juttuja, joille moni muu poika oli vain sulkenut korvansa.

2100975.jpg

Jenni kuitenkin hyvästeli Kalpan kellon lähestyttyä puolta yötä. Hän oli vielä niin sekaisin Veikon tempauksesta, että halusi sänkyyn pohtimaan asiaa. Kalpaa halatessaan hän kuitenkin hymyili leveästi. Jenni piti kovasti Kalpasta, ja toivoi että saisi vielä joskus valloitettua hänen sydämensä... Mikä olisikaan romantiikkatavoitteisesta simistä jännittävämpää kuin yrittää saavuttaa joku, joka ei ollut niin helposti vieteltävissä...?

2100977.jpg

Siinä missä Milla oli valinnut opetusuran, Jenni halusi ehdottomasti jotain joka liittyi liikkumiseen. Hän riemastui kun löysi netistä tanssi-ura-ilmoituksen; sehän sopi hänelle kuin nenä päähän!

2100980.jpg

Tuomas nautti vielä lapsuuden huolettomasta elosta, mutta aika omalaatuisella tavalla... Siinä missä monet lapset kirmasivat pihamailla leikkien milloin mitäkin, tällä pojalla oli tapana pelatta shakkia yksinään. Hänellä tuntui myös olevan omaa kivaa, koska jopa nauroi pelatessan... :)

2100982.jpg

Kaikesta perheonnesta ja rakkaudesta huolimatta Anni ei ollut kovin tyytyväinen elämäänsä. Nautintotavoitteisena hän ei tuntunut koskaan saavuttavan sitä mitä todella halusi. Hänelle oli tapahtunut paljon ihania ja kadehdittavia asioita, mutta jotain silti puuttui. Tuntui ettei hän löytänyt onnea, joka olisi ollut lähtöisin vain ja ainostaan hänestä itsestään...

2100983.jpg

Milla ja Jenni päättivät lähteä viikonloppuna yhdessä Stadille pyörimään, ja päätyivät tähän kuppilaan. Muut asiakkaat katsoivat heitä hieman kummeksuen, kun he pistivät jalalla koreaksi keskellä kuppilan lattiaa. Varsinkin kun heidän tanssiliikkeensä olivat hieman... hämmentäviä. :D

2100984.jpg

Jaa mitäköhän tuo kokki oikein laittaa tuonne ruokaan?! Ihan alaikäistenkin simien annoksiin? :'D

2100985.jpg

Jenni kyllästyi nopeasti kuppilassa pyörimiseen, kun paikalla ei ollut yhtäkään teinipoikaa. Niinpä hän turvautui paikalle tupsahtaneen ennustajaeukon apuun, ja päätti pyytää tältä treffiseuraa. Jännityksellä hän odotti, kuka paikalle ilmestyisi, ja...

2100986.jpg

....

Tietysti se oli vanha tuttumme Martti, kukapa muukaan..... :'D Voih...

2103076.jpg

Tapansa mukaan Martti yritti heti käyttää kömpelöitä iskurepliikeitään: "Mitäköhän maksaisi suudelma noilta kauniilta punaisilta huulilta...?"

2100988.jpg

"Hmm...." Valitettavasti tällä kertaa iskurepliikit tuntuivat tehoavan... 'o_o

2100990.jpg

Myös Milla päätti kokeilla onneaan, jospa hän viimein tapaisi tällä keinolla unelmiensa prinssin...? Prinssin joka laukkaisi nurkan takaa esiin valkealla loistavalla ratsulla ja prinssin, jonka hampaat säihkyisivät auringossa... tai siis sateessa?

2100991.jpg

Tai sitten vaihtoehtoisesti prinssin, joka putoaisi suoraan rouva Kurjenkaulan jalkoihin, katsoisi tämän hameen alle, ja saisi ikuiset traumat...

2100992.jpg

Valitettavasti ennustajaeukko tuntui sekoittavan käsitteet "prinssi" ja "samakko" usein toisiinsa. Seppo Pengeriksi paljastunut afropäinen koukkunokka ei ollut ikinä prinssiä nähnytkään, ainakaan peilistä... :D Milla päätti kuitenkin koittaa onneaan tämän pojan kanssa, vaikka häntä ei oltu hyvällä ulkonäöllä pilattu.

2100993.jpg

No tuota jo voisi sanoa epätahdikkuudeksi ja älyttömyydeksi... Epätahdikkuudeksi, koska Milla on treffeillä toisen pojan kanssa, mutta kuolaa siskonsa deittiä. Älyttömyydeksi, koska Jennin deitti sattuu olemaan Martti.

2100995.jpg

Ja Marttihan on epätahdikkuudessa ja ällöttävyydessä suoranainen luonnonlahjakkuus pistäessään mielessään merkille: "Vau mitkä maisemat!"

2100996.jpg

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Voi miksi? 8( Juu juu olihan Jennillä ja Martilla mukavat treffit, mutta miksi voi miksi Jennin piti suudella tuota ruttunaamaa....? 8( Minä vihaan sinua Martti.

2100998.jpg

Millan deitti ei sen sijaan lämmennyt edes halaukselle. Olisikohan sillä mitään osaa ja arpaa asiaan, että Milla vihelteli Martille kesken treffien... 'o_o

2101000.jpg

Tuomas osoitti taas olevansa varsin outo lapsi. Ennen kuin ehdin tehdä yhtään mitään, hän oli kivunnut roskakoriin ja tonki sitä innoissaan... o_o

2101001.jpg

Ja teki sieltä jonkin riemastuttavan löydönkin, joka näyttää aivan golfpallolta! x)

2101003.jpg

Anni kävi mielellään patikkareissuilla, mutta melkein aina meinasi sattua jotain ikävää. Tällä kertaa hän oli saanut osakseen inhottavan kutinan, joka kiusasi häntä koko illan. Harmissaan hän raapi käsivarsiaan ja mutisi, että jatkossa patikkareissut saisivat jäädä.

2101004.jpg

Isän ja pojan laatuhetkiä, vai...? Anni ei voinut muuta kuin pyöritellä päätään miehensä ja poikansa röyhtäilylle... Miten olikin käynyt niin että Anni oli talon ainoa siisti sim, kun suvussa oli aikaisemmin ollut neuroottisen siistejä simejä. :D

2101005.jpg

Vaikka Jenni oli saanut huomiota Veikolta ja Martilta, Kalpa pyöri paljon hänen mielessään. Kalpa ei ollut edes soittanut pitkään aikaan, ja Jenniä masensi, kun juuri se poika, joka häntä eniten kiinnosti, ei tuntunut olevan kiinnostunut hänestä. Hän katsahti tietokonetta näpräävää pikkuveljeään ja ajatteli mielessään, että Tuomas oli onnekas kun hänen ei tarvinnut vielä kärsiä sydänsuruista.

2101006.jpg

Nyt taisi selvitä, mistä lapset ovat sottaisuus-geeninsä perineet...... :'DD

2101009.jpg

Eräänä koulupäivänä Martti sai päähänsä tulla Millan ja Jennin mukana koulusta, ja tuppautui koko ajan heidän seuraansa. Martti kai kuvitteli, että treffit ja ennen kaikkea heidän suudelmansa merkitsivät Jennille yhtä paljon kuin hänelle. Mutta Jenni vain katsoi häntä kyllästyneenä kun Martti yritti vihailla että halusi toisille treffeille.

2101010.jpg

Samana päivänä Tuomas päätti ottaa ja kasvaa teiniksi keskellä pihaa! :)

2101011.jpg

Ja oih ja voih kuinka suloinen teinipoika hänestä kuoriutui! :>

2101012.jpg

Anni ja Roopertti eivät enää olleet kovin nuoria, ja tiesivät että hekin vanhenisivat kohta puolin. Heillä oli mennyt tähän asti mainiosti, ja he olivat jopa selviytyneet hyvin lastenhoidosta vaikka heillä ei ollut Ramia ja Kreivitärtä apunaan. Mutta hiipuisiko heidän lempensä kun vanhuus koittaisi...? Se selviäisi sitten ajallaan.

2101014.jpg

Tuomaksesta todella varttui vallatoman suloinen teinipoika! :] Tavoitteekseensa hän sai mammonan, ja elämäntavoitteeksi liikeuran huipun.

2101015.jpg

Kun Tuomas oli kasvanut teiniksi, saivat Roopertti ja Anni idean, että nyt voisi olla hyvä hetki käydä koko perheen voimin lomalla. Niinpä kaikki keräsivät kimpsunsa ja kampsunsa ja lähtivät taksilla kohti ihania hiekkarantoja...

2101016.jpg

Jälleen kerran en jaksa näistä lomakuvista hirveästi selostaa, mutta ainakin joistakin on jotain sanottavaa. :)

2101017.jpg

Kunnon hulatanssia paikalliseen tyyliin!

2101018.jpg

2101019.jpg

Jenni katseli kiinnostuneena muita hotellilaisia, kun hänen silmiinsä osui tämä hyvännäköinen poika nimeltään Armas Turkka. Rohkeasti Jenni meni juttelemaan hänelle, ja huomasi pitävänsä pojasta kauheasti! Vierestä tarkkaileva Tuomas saattoi jo haistaa lomaromanssin ja hymyili siskonsa mies-magneetille...

2101020.jpg

2101022.jpg

Jenni oli ensimmäinen sim pelissäni, joka todella pääsi jonkun hotelliasukkaan huoneeseen... Armas asutti huonetta yhden aikuisen miehen ja vanhuksen kanssa.

2101023.jpg

Tuo pelottava stalkkeri tuijotti Jenniä aika-ajoin maanisesti... 'o_o

2101024.jpg

2101025.jpg

Näinhän siinä arvatenkin kävi... ;) Jenni on kyllä tavoitteensa veroinen mimmi, koska on jo suudellut kolmea eri simpoikaa vaikka on ollut vasta vähän yli puoli viikkoa teini-ikäinen.

2101026.jpg

Tuomas jatkoi outoa käytöstään myös teini-ikäisenä ja lomasaari ei estellyt hänen tempauksiaan. Tietenkin hän halusi mennä pistämään pulveria lomasaaren upeaan vesiputoukseen.

2101028.jpg

Ja tietysti kävi näin... :D Milla poltti melkein takamuksensa, mutta Anni ei tuntunut huomaavaan mitään... :'D

2101030.jpg

Voi ei... Tälläkin simillä on historiansa Jokisen suvussa... Ja monet varmaan teistä muistavat että millainen... :D Mutta Janne Riesu ei ole päivääkään vanhentunut tai rumentunut siitä mitä oli aikoinaan. Ehkä hän saa vielä tuoda hienot geeninsä sukuun joskus, tai sitten ei. Kohtalo sen lopulta määrää. ;)

2101031.jpg

Jenni, jospa nyt lakkaisit tuijottamasta Jannen rintalihaksia maanisesti...! :D

2101036.jpg

HAHAHAHA.

Ette arvaa kuinka repeilin tälle kuvalle sitä ottaessani... :'D Oikeasti tuo on vaan kuvakulman-vaihdostemppu, mutta näyttää aivan siltä kuin Armas olisi tekemässä.. kröhm... jotain rivoa, ja Jenni yrittäisi estellä häntä työntämällä tätä olkapäästä. Lisäksi Armaalla on innostunut ja jotain halajava ilme.... :D

2101037.jpg

Viimeisenä loma-aamuna kaikki päättivät yrittää hankkia itselleen kauniin rusketuksen. Jenni kirosi kovaan ääneen, kun hän sai rusketuksen sijaan iholleen helakan punan. Onneksi kukaan muu ei päässyt kärähtämään.

2101038.jpg

Sen sijaan Tuomas ja Milla saivat upeat rusketukset, jotka pukivat heitä oikein hyvin!

2101042.jpg

Lomienkin on kuitenkin määrä loppua, ja niin sai loppunsa tämäkin. Minua ärsyttää se, etteivät simit vanhene lomilla... :/ Lomilla kun olisi kiva käydä useamminkin, mutta legacyssa se on vähän ärsyttävää, kun simit eivät vanhene loma-aikana.

2101044.jpg

Matkalaisten mentyä sisätiloihin lennosta väsähtäneinä sain tukehtua nauruun...

FLAMINGO?! :'DDD

Onko köyhempää treffi-lahjaa vielä nähty!!? :'DDD

2101045.jpg

Tällä kertaa Anni onneksi onnistui, eikä sytyttänyt itseään liekkeihin. 'o_o Aika tyytyväinen ilme hänellä olikin naamallaan onnistuttuaan.

2101046.jpg

Seuraavana koulupäivänä Milla toi koulusta tytön, joka sai Tuomaksen melkein pudottamaan silmänsä. Tyttö oli Tuomaksen mielestä tavattoman söpö (vaikka näyttääkin tässä kuvassa ettei hänellä olisi hampaita... :'D), ja vaikutti hieman samanhenkiseltä kuin Tuomas itse. Tyttö paljastui luomakseni simiksi, Emilia Hongaksi, ja Tuomaksella oli häneen KOLME salamaa! Tuo taustalla oleva punapäinen tyttö ihasteli myös Tuomasta, kahden salaman verran.

2101048.jpg

He eivät edes tunteneet vielä kovin hyvin, kun jo päädyttiin suloiseen ensisuudelmaan! :> Vetovoimaa kerrakseen!

2101049.jpg

Ensisuudelman jälkeen he menivät pelaamaan flipperiä niin kuin mitään ei olisi ikinä tapahtunutkaan. :D Heistä ei edes tullut ystäviä ensisuudelman jälkeen, koska he eivät vielä tunteneet kovin hyvin toisiaan vaihtaessaan sen.

2101050.jpg

Seuraavana päivänä Tuomas osoitti naistenmies-kykyjään myös tämän neidon kanssa, jonka nimi on Liisi Naski. Tyttö on aika nätti, lukuun ottamatta pitkää nenäänsä. Hänelläkin oli kaksi salamaa Tuomakseen. Onko se sitten Tuomaksen nörttimäinen charmi, mikä kaikki tytöt hurmaa, vai mikä? :D

2101051.jpg

Tästä kuvasta voisi saada oudon vaikutelman, mutta kyseessä on taas kuvakulma joka väärentää... :D Tahvo Tirsu, joka seurusteli aikoinaan Mintun kanssa, on ainoa Jennin tapaama poika, jota hän ei ole yrittänyt iskeä tai jonka iskuyrityksen kohteeksi hän ei olisi joutunut. Silti he viihtyivät hyvin yhdessä ja olivat jo pian melkein kavereita.

2101053.jpg

Mutta Tuomas vaihtoi jo suudelmia Liisin kanssa! o_O Onkohan pikkuveli saanut vaikutteita isosiskoltaan? :D

2101054.jpg

Kun Roopertti toi töistä tämän Reima Sampsalan, kiinnostuin heti miehen persoonallisesta ulkonäöstä, mutta sitten paljastui, että mies olikin pelattava sim, ja kaiken huipuksi naimisissa. :P

2101056.jpg

Tuomas kävi silloin tällöin "nörttiklubilla" pelaamassa muiden kanssa. Mutta minä en ainakaan olisi noin innostuneen näköinen jos peliseurani olisi... tuollaista... :D

2101058.jpg

Jo tunnettuaan pitkään Kalpan, Jenni päätti tehdä asioille jotain. Hän oli ajatellut Kalpaa siitä asti kun oli tavannut tämän ensimmäistä kertaa teininä, eikä muiden poikien antama huomio ollut saanut häntä unohtamaan punatukkaista ihastustaan. Niinpä Jenni kutsui Kalpan kylään, ja kun he olivat jutelleet jonkin aikaa, suuteli tätä intohimoisesti suoraan suulle. Kalpa hämmästyi vähän, mutta vastasi sitten suudelmaan ja kietoi kätensä Jennin ympärille. Suudelman myötä he sekä ihastuivat, että rakastuivat toisiinsa... :>

2101061.jpg

Tässä on siis ensimmäinen poika, johon Jenni on todella rakastunut. Hän oli näet ihastunut Veikkoon ja Armakseen, mutta Kalpa oli se, joka hänen sydämensä todella nappasi kiinni. Ja eihän se mikään ihme sinänsä, Kalpa on oikea söpöläinen. ;>

2101062.jpg

Mutta kyllä Kalpa silti häviää tämän oudon hömelön söpöydelle! :D

2101065.jpg

Töistä tullessaan Milla ilostui kun näki Kalpan pihalla juttelemassa Tuomaksen kanssa. Hän muisti Kalpan varsin hyvin, ja tunsi sydämessään pientä läpätystä nähdessään tämän. Millan tavoitemittari oli valunut jo jonkun aikaa uhkaavasti punaisen puolelle, mutta hänen mielensä täyttyi heti romanttisista haaveista kun hän näki Kalpan. Hän ei tietenkään vielä tiennyt, että sisko oli juuri valjastanut Kalpan sydämen itselleen vähän ennen Millan kotiintuloa....

2101067.jpg

Milla mietti koko illan, miten uskaltaisi pyytää Kalpaa ulos, kun Jenni saapui töistä kotiin, ja meni suoraan Kalpan luo moiskauttaen pusun tämän suulle. Milla jähmettyi aloilleen tuijottamaan ja katseli kun nämä kaksi alkoivat tanssia musiikin tahtiin.

2101068.jpg

Milla halusi äkkiä pois kotoa, ja niinpä lähti Rollon piilopaikkaan. Hän ei olisi kestänyt jäädä katselemaan Jennin ja Kalpan kanssakäymistä, kun olisi itse halunnut olla Jennin paikalla. Millaa myös suututti...: Jennihän olisi saanut kenen tahansa pojan, mutta tietysti hän oli valinnut juuri sen, josta Milla piti!

2101069.jpg

Milla tunsi raivon virtaavan itseensä, juoksi ulos ja tuhosi käytännössä kaikki pihamaalla olleet kukkapenkit. Hän itki ja raivosi, eikä välittänyt vaikka joku olisi tullut huutamaan hänelle pää punaisena siitä että turmeli pihan kukkaistutukset.

2101071.jpg

Lopulta Milla rauhoittui ja meni istumaan penkille kuunnellen sydämensä vaikerointia. Miksi hän oli näin yksinäinen...? Mitään muuta hän ei niin halunnut, kuin kokea rakkautta, mutta kaikki pojat tuntuivat olevan kiinnostuneita hänen siskostaan. "Tietäisipä Kalpa kuinka monella muulla pojalla on jotain meneillään Jennin kanssa..." Milla pohti ja huokaisi raskaasti. Jos hän olisi saanut Kalpan kaltaisen ihanan pojan rinnalleen, hän ei olisi ikinä olisi tehnyt mitään sellaista, joka olisi voinut jonain päivänä murtaa Kalpan sydämen.

---

Ja nyt se tärkein kysymys... Kenestä perijä ja miksi? Olisin iloinen jos mahdollisimman moni kertoisi mielipiteensä tulevasta perijästä, ja myös tästä osasta. :)

Seuraavassa osassa on taas uuden perijän aika aloittaa uuden sukupolven tarina. Selviää myös haluaako Jenni todella sitoutua Kalpaan. Löytääkö Milla arvoisensa pojan vielä teini-ikänsä aikana? Entä miten Tuomas tekee valintansa...?

Uusi osa tulee ehkä... parin-muutaman viikon päästä. Tässä vaiheessa en osaa sanoa yhtään. :P