Seuraavana aamuna Jade yritti aloittaa uraputkensa uudelleen. Tällä kertaa hän selviäisi ilman potkuja vaikka se vaatisi ryömimistä, mielistelyä ja huussien putsaamista...

Illalla Jade päätti ystävystyä Heikin kanssa ja kutsui tämän luokseen. Juttu luisti niin kauan hyvin kunnes Jade kysyi mitkä ovat miehen mieltymykset; ne olivat lasit ja LÖYHKÄ. Jade mietti ihmeissään mitä seksikästä voi olla hieltä ja ties miltä muulta lemuavassa naisessa... Hän ei silti päättänyt luovuttaa.

Jaden mielipide Heikistä sen kun kirkastui kun ilmeni ettei Heikki ollut täysi tyhjätasku. Pieni raha ei olisi pahitteeksi tähän taloon. Remonttia voisi hieman tehdä; paikkailla seinää, ostaa huonekaluja, vaatteita, koristeita...

Seuraavana päivänä he jo vaihtoivat ensisuudelmansa! Nihkeästä alusta huolimatta tästä tuntui sittenkin tulevan jotain.

Koska Jade ei paljon avioliittosta välittänyt, hän pyysi Heikin vain muuttamaan luokseen. Heikki kuitenkin vaati kihloja, mikä sai Jaden mahan heittämään volttia. Hänestäkö... yhden miehen kihlattu...? Mutta pakko oli suostua ja sitä olisi murehdittava myöhemmin.

Miekkonen sai heittää isot lasit nurkkaan ja vaihtaa hiustyyliään. Eihän noin komeita kasvoja kannata piilotella! Heikin tavoite on tieto, joten se sopii melko hyvin romantiikan kanssa kuhan Jade pysyy yksiavioisena...

Jamie- eikun Heikin keittiössä! Ukolla on aikas makeat sydänkuvioiset boxerit! Ruoanlaittotaidot eivät ole mestariluokkaa mutta kehittyneemmät kuin Jadella, mikä tulee tarpeeseen. Ammatiltaan Heikki on leikkaaja, eli löysäilyuralla.

Ohhoh! Mistäs se maha putkahti! Romantiikkatavoitteestaan huolimatta Jade ilahtui kun huomasi esikoisen olevan tuloillaan!

Vielä ilahtuneempi oli kuitenkin Heikki, joka alkoi jo haaveilla pikkupojasta. Sitten Heikki kuitenkin Jaden pelkojen mukaan hihkaisi: "Eikö meidän nyt kannattaisi mennä naimisiin? Lapsen vuoksi."

Hyvin vastahakoisesti Jade suostui... Mutta tässä kävi ikävä källi. Pistin vahingossa HEIKIN kosimaan joten sukunimi vaihtui Teräkseksi! :/ No, eipä voi mitään. Jokinen saa silti olla tarinassa sukunimenä.

Heikki toi taloon 7 513 simoleonia, joiden ansiosta Jaden loukko muuttui kertaheitolla viihtyisämmäksi ja isokokoisemmaksi. Varoilla tehtiin vessa, makuuhuone, lastenhuone ja ostettiin uusi peili sekä uudet lattiat ja tapetit.

Kahden päivän kuluttua oli synnytyksen aika (ja se tapahtui luksusmaisesti keittiössä...). Jade kirosi mielessään kohtaloaan.

Mutta Jade muutti pian mielensä kun katseli suloista tyttövauvaa ensimmäistä kertaa silmiin.Tyttö peri äitinsä ihon, silmät ja isänsä hiusvärin. Hänen nimekseen tuli Sini.

Heikki oli onnesta sekaisin kun näki esikoisensa ensi kertaa. Vaikkei hän ollut ikinä ollut kovin isällinen, hän tunsi sopivansa rooliin kuin nakutettu.

Isukki siellä tiirailee! Molemmat tuntuvat nauttivan alusvaatteisillaan kokkaamisesta... Ja varsinkin siitä kun saa katsella toisen kokkausta alusvaatteisillaan...

Oi kuinka söpö kultatukka-tyttö Sinistä kasvoi! Horoskoopiltaan hänestä tuli kaksonen, mutta historiallisen mukava sellainen... o_o

Pian alkoi jo näkyä merkkejä uudesta raskaudesta. Onneksi Jade oli valinnut hyvin palkatun uran joten hän saisi jälleen hyvät "äitiyspäivärahat". :]

Tällä kertaa Jade ei näyttänyt yhtä iloiselta. Oliko raskaus hänelle liian raskasta aikaa?

---

Seuraavassa osassa selviää, miten sujuu Jaden toinen raskaus. Entä mitä dramaattista tapahtuukaan? Lue seuraava osa heti sen ilmestyttyä!