Dodiin, ajattelin tehdä pitkästä, tai siis PITKÄSTÄ aikaa jonkinlaista extraa muiden kuin perijöiden elämästä. :) Tarun ja Tatun jälkeen vuoroon on jäänyt Annin sukupolvi, joten tämä extra kertoo miten kävi Inkalle ja Eetulle. Jäljellä on vielä Mintun, Rafaelin ja Kiran kohtaloihin kurkistaminen, mutta ne jäävätkin aivan omaan extraansa... Tulisi vähän turhan työlääksi. :D Koska kyseessä on extra, kirjoitan aika lyhyesti ja tarina on nopeatempoinen, tokkopa se ketään haittaa? Mutta pitemmittä puheitta, nauttikaa saippuasta. ;)

---

Kun Eetu oli kotiutunut uuteen kotiinsa, hän tarttui puhelimeen mielessään kirkkaasti eräs numero. Kohta Armi Forsberg saapuikin vierailulle, ja lempi leimahti Eetun ja hänen välillään nopeasti - olivathan he olleet ystäviä jo silloin kun Eetu oli vasta teini. Eetu oli aivan onnessaan löydettyään oman sydänkäpysen, koska hän ei ollut saada tuntea rakastumisen hienoutta vielä koskaan aikaisemmin. Hän pyysi Armia muuttamaan luokseen, ja Armi suostui mielellään.

Pienen muodonmuutoksen jälkeen Armi paljastui aika vetäväksi naiseksi. Mutta ehkä vähän liiankin vetäväksi... Hän näet olikin romantiikkatavoitteinen, mikä ei arvatenkaan luvannut hyvää... Jo seuraavana päivänä Eetun ollessa töissä Armi lirkutteli naapurustossa asuvalle Heikki Mäkimaalle, joka on vilahtanut legacyssa aikaisemminkin (taisi vikitellä Annia?), romantiikkatavoitteinen sim hänkin.

 Kovin pitkään Armin ei tarvinnutkaan flirttailla uudelle tuttavuudellensa, kun he jo vaihtoivat kuumia suudelmia. Armi kuitenkin pelkäsi jäävänsä kiinni touhuistaan, joten hyvästeli Heikin ennen kuin Eetu palasi töistä kotiin.

 Eetu ei osannut aavistaa yhtään mitään, mistä Armille tuli hieman huono omatunto. Armi rakasti Eetua, mutta ei osannut sitoutua ei sitten millään. Se, että hänen olisi pitänyt olla vain ja ainoastaan yhden miehen kanssa, oli hänelle myrkkyä. Armi myös vakuutteli itselleen, ettei tulisi jäämään kiinni.

 Inka muutti Eetun luokse asumaan, koska hänellä ei ollut muutakaan asuinsijaa. Eetusta se oli kuitenkin vain mukavaa, koska hän oli aina pitänyt siskostaan. Inkaakaan järjestely ei juuri haitannut, hän oli vain helpottunut siitä että oli saanut katon päänsä päälle. Lopulta järjestelystä tuli kuitenkin lopullinen. :)

 Romantiikkatavoinen Inka sai tuntea usein nahoissaan ihailua myös epämiellyttäviltä miehiltä. Olihan hän kaunis ja vetovoimainen, mutta hyvä tavaton sentään - ei Inkakaan halunnut jokaiselta köriläältä ihailevia katseita tai vislailuja. Tämäkin kuvan "herrasmies" tuijotti niin peittelemättä Inkan kaula-aukkoa, että Inka ei voinut muuta kuin hermostua... :D

 Armi puolestaan tapaili yhä Heikkiä aina kun mahdollista. Kun Eetu lähti töihin, meni nokosille tai illalla nukkumaan, Armi soitti heti Heikille ja kutsui tämän käymään. Armi oli huumaantunut komeasta miehestä, joka oli jollain tapaa paljon mielenkiintoisempi kuin Eetu.

 Mutta eipä osannut Armi odottaa, että eräänä iltana Eetu heräsikin ulkoa kuuluviin ääniin ja ihmetteli miksei Armi ollut vielä nukkumassa vaikka kello näytti jo yli puolen yön. Eetu käveli pihalle ja ihmetyksekseen näki tuntemattoman miehen kömpivän varovaisesti ulos heidän teltastaan. Eetu oli jo menossa sanomaan miehelle pari valittua sanaa ykstyisalueesta, kun kuuli järkytyksekseen hihitystä teltasta. Eetu meni teltan oviaukolle Heikin pelästyneestä ilmeestä huolimatta, ja näki Armin hymyn hyytyvän.

 "Mitä ihmettä?!" Eetu kimpaantui ja hyökkäsi kohti Heikkiä, joka näytti siltä että olisi voinut luikkia karkuun hetkellä millä hyvänsä. "E-ei tässä mitään... Olenkin jo lähdössä!" Eetu ei kuitenkaan päästänyt miestä aivan näin helpolla: "Tiedätkös sinä että tuo on minun avovaimoni?! Mitä peliä tämä on?!" Heikki nosteli hermostuneesti nauraen hartioitaan ja vastasi: "Eh, en minä tiennyt, vannon!" Viha kuohahti ja sai Eetun tönäisemään miestä, mikä oli selvästi viimeinen pisara Heikille, joten mies juoksi äkkiä kohti kotiaan kuin koira häntä koipien välissä. Nyt Eetu huomasi teltasta kalpeana tulleen Armin.

 Armi aloitti itkuisen anelun: "Anna anteeksi! En tiedä mikä minuun meni..." Eetu katseli naista vaiti, häntä ei kiinnostanut mitkään selittelyt. Miten Armi oli saattanut? Hetken Armia katseltuaan Eetu sanoi kuitenkin: "Saat jäädä asumaan tänne kunnes löydät toisen asunnon, mutta en halua olla missään tekemisissä kanssasi muuten." Näin sanoin Eetu lähti kohti makuuhuonetta kiukusta kihisten. Silmiään pyyhkivä Armi kömpi takaisin telttaan ja mietti millaisen sopan olikaan mennyt keittämään.

Eräänä aamuna Armin päässä kihisi, hän oli tajunnut olevansa raskaana! Ja tiesi hyvin, kuka olikaan lapsen isä... Armi ei ollut vielä uskaltanut kertoa Eetulle, koska pelkäsi tämän ajavan hänet pois. Inka ei voinut ymmärtää veljensä ratkaisua. Armi oli todella satuttanut Eetua, joten miksi ihmeessä Eetu antoi, Inkan sanoin, "mokoman hempukan" jäädä silti asumaan heille. Mutta samalla Inka tunsi pientä myötätuntoa Armia kohtaan. Inka tiesi hyvin miten vaikeaa olisi olla uskollinen kun janosi rakkautta, ja siksi Inka ei halunnutkaan sitoutua kehenkään.

 Mutta pientä romanssia Inka harjoitti sitten sitäkin enemmän, kuten arvata saattaa. Hän flirttaili jatkuvasti puolituntemattomille miehille aina jos sattui tuntemaan vetoa näihin. Alemassa kuvassa oleva Seppo oli kuitenkin lopulta Inkan ainoa rakkaudenkohde, vaikkei ehkä uskoisi. Lopulta Inka halusi rakastaa vain yhtä miestä, muttei kuitenkaan sitoutua.

 Raskaus eteni nopeasti, ja kun Eetu huomasi raskaudenmerkit, hän meni hiljaiseksi. Armin helpotukseksi Eetu ei kuitenkaan osoittanut merkkejä Armin pellolle potkimisesta. Synnytyksen aika tuli pian, ja Armi kirosi mielessään uskottomuuttaan. Heikki ei ollut edes vaivautunut soittamaan sen jälkeen, kun suhde oli paljastunut Eetulle.

 Kohta Armilla oli sylissään pieni tyttö, Tiina, ja se oli todella hämmentävää tälle naiselle. Aivan kuin uusi maailma olisi kokonaan avautunut. Pian Tiinan syntymän jälkeen Armi alkoi hieroa sopua Eetun kanssa. Vaikka Eetua oli loukannut Armin syrjähyppy, hän oli kuitenkin ihmeen leppynyt. Hitaasti mutta varmasti heidän välinsä alkoivat korjaantua.

 Jonkin ajan kuluttua he olivat jälleen rakastavaisia ja Armi oli nyt varma, että halusi olla Eetun kanssa. Eetu oli moninkertaisesti hienompi mies kuin esimerkiksi Heikki! Eetu ei edes kohdellut kylmästi Tiinaa, vaikka tiesi ettei Tiina ollut hänen lapsensa. Miten Armi voisi koskaan löytää kultaisempaa ja rakastavampaa miestä?

 Vaikka Tiina ei ollut Eetun tytär, hän huolehti tytöstä kuin omastaan. Kuka olisi uskonut, että niin vakavasta ja yrmeästä Eetusta kuoriutui aikuisena näin lämminsydäminen?

 Kaukaa ei mennyt, kun Armi olikin jo uudelleen raskaana, mutta tällä kertaa Eetulle... Tiinan syntymäpäiväkin koitti.

 Tytöstä kasvoi soma, äitiinsä hän tuli paljon. :) Tiinan horoskooppi on kaksoset - hän on todella menevä ja toimelias mutta toivoton sottapytty ja marisija. :D

 Ihmettelin Armin valtavaa mahaa, vaikka onhan Armi pyöreämpi sim. Synnytys toi kuitenkin yllätyksen mukanaan...

 Meinaan kaksoset! Tässä kuvassa tyttövauva, Miina...

 ... ja toisessa poikavauva Mikko. :) Miina sai isänsä siniset silmät ja Mikko äitinsä ruskeat.

 Aika kului nopeasti, sillä Tiinan taaperoajat olivat yhtäkkiä ohi. Koko perhe oli helpottunut, koska kahden vauvan ja yhden taaperon kasvattaminen oli melkoista kaaosta...

 Tiinasta kasvoi soma tyttö. :)

 Jostain syystä Inka tuntui pitävän kovasti Tiinasta, ja he olivat hyvät ystävykset. Tiina jopa nukkui usein Inkan vieressä jos ei saanut unta, ja jos Inkalla ei ollut yövieraita. Inkasta oli muutenkin tullut tärkeä osa perhettä, koska hän oli kaikille läheinen ja osallistui myös niin uskomatonta kuin se onkin, lastenhoitoon.

 Kaksosten syntymäpäivät koittivat!

 Mikosta kasvoi oikein vekkuli taapero, horoskoopiltan leijona. :)

 Miinasta kasvoi oikein söpö pikkutyttö, horoskoopiltaan isänsä tavoin skorpioni. :)

 Loppuun vielä kuvat perheen lapsista eri ikävaiheissa. Kuten olen aikaisemminkin kertonut, extroissa en todellakaan jaksa pelata kaikkia ikävaiheita läpi, vaan kasvatan taaperovaiheen jälkeen lapset koodilla. Miinasta tuli söpö lapsi, Mikosta unohdin ottaa kuvan, voi hölmöä. :<

 Tiinasta kasvoi kunnianhimoinen (mammonatavoitteinen) teini, oikein nätti sellainen. :)

 Mikko peri hieman omituiset kasvot, mutta jotain suloista tuossa pojassa silti on. Mikon tavoitteeksi arpoutui tieto.

 Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä Miina, josta varttui oikein nätti teini, selkeästi sekä isänsä että äitinsä näköinen. Miinan tavoitteeksi tuli myös mammona.

---

Pahoittelen lopun töksähtelyä, vaikeaa keksiä mitään kovin "juonellista" kasvupyrähdyskuviin. :D Palautetta olisi kuitenkin kiva taas saada. :) Oli ihan mukavaa tehdä välillä taas extraa, koska näitä kirjoitan pienemmällä stressillä. :D

Uuden osan tilanteesta sen verran, että voi olla että innostun tekemään sitä tässä lähiaikoina, kun kerta tein tämänkin. Mitään en kuitenkaan lupaa, koska olen ailahtelevainen pelaaja/tarinankertoja. :P Etusivulta voitte tarkkailla tilannetta "Kaikki osat & infoa" - kohdasta.