Tässä pitkässä extrassa pääsemme kurkistamaan Mikaelin ja Janin elämään. Pidin (ja pidän yhä) näistä tyypeistä sen verran, että halusin kertoa miten heille kävikään. :) Tämä extra ei kuitenkaan pituudestaan huolimatta kerro koko tarinaa, voi olla että extraan tulee vielä jatko-osa tai jotain. :P Minusta extroja on aina kiva tehdä välillä vaihteeksi... :] Saa pientä vaihtelua tarinan kirjoittamiseen. Ja jos ei-perijätkin löytävät puolisoita, townie-kanta päivittyy... ;)

---

1357308.jpg

Taas sai tuttu poikamiesboksi asukkaita, kun taksi kiidätti Mikaelin ja Janin uuteen kotiinsa. Takapihalla näytti jököttävän Keijon hautakivikin, mutta Jani ja Mikael eivät siitä välittäneet. He katselivat innoissaan auringossa kylpevää pihaa ja kiirehtivät tutkimaan taloa. Kämppä oli pieni, mutta ihan nappi kahdelle nuorelle miehelle.

1357311.jpg

Koska tässä talossa legacyn säännöt eivät päteneet, Mikael sai koodin avulla luvan kasvaa jo tänään! Eipä hänen kasvuunkaan olisi ollut kuin pari päivää joten...

1357312.jpg

Siinä missä Miro ja Jani muistuttivat hyvin paljon toisiaan, Mikaelista kasvoi aika erilainen. Nyt kun tarkemmin mietin, olen iloinen että valitsin Miron perijäksi, koska Miron ulkonäkö on paljon persoonallisempi kuin Mikaelin. Tietenkään Miro ei voi voittaa Mikaelin kultaista luonnetta... ;)

1357313.jpg

Kasvustaan iloinen Mikael meni kuljeskelemaan pihalle, kun törmäsi tähän naiseen. Ensisilmäyksellä Mikael irvisti naisen järkyttävälle mummomaiselle mekolle, mutta jutellessaan tämän Riina Harmonin kanssa hän huomasi, että hän oli oikeastaan aika mukava. Mikael ujosteli kuitenkin kovasti, hänellä kun ei ollut mitään kokemusta tytöistä... Hän ei ollut teiniaikanaan ikinä seurustellut eikä edes saanut ensisuudelmaa!

1357314.jpg

Myös Jani teki innoissaan uusia tuttavuuksia. Punapäinen posteljooni oli aika nätti Janin silmään, mutta hän ei tuntenut vetoa tähän neitoon.... Ehkäpä posteljooni muistutti häntä lehdenjakaja ex-tyttöystävästään...?

1357316.jpg

Tämä kuva on aika mielenkiintoinen... Saatte näet todistaa bugi-hierontaa... :D Riinan kanssa ystävystynyt Mikael oli aika koominen näky väännellessään käsiään tuollalailla kivuliaan näköisesti taaksepäin. Minulla on joskus tullut tuo bugi myös lemmenlilluttimessa kun pistin kaksi simiä muhinoimaan, ja meinasin kuolla nauruun kun simit heittelehtivät kädet taakse kaartuneina ympäri poreammesta kiihkeästi äännellen... :'D

1357317.jpg

Merirosvolaulu tuntui olevan näiden simien mielestä parasta viihdettä... Jani opetti laulun Mikaelille ja Riinalle, ja kiitos sen Riina kävi hoilaamassa sitä melkein jokaisen simin kanssa. Talo oli koko päivän oikea vierasmangeetti ja hermoni alkoivat pikku hiljaa palaa kun joka puolelta kuului merirosvolaulua... o__o'

1357318.jpg

Keijo oli rasittava kummitus... Hän tuli jatkuvasti taloon ja säikytteli milloin ketäkin. Niinpä päätin säästää Mikaelin ja Janin sydänkohtaukselta ja siirtää Keijon haudan tavaraluetteloon.

1357321.jpg

Kuten oli ennustettavissa... Mikael sai mattimyöhäisenä ensisuudelmansa Riinalta muuttopäivän aikana... :>

1357325.jpg

Seuraavana aamuna Jani lähti innoissaan töihin. Hän aikoi panostaa 100%:sti uraansa, ja haaveili jo nyt ylennyksestä...

1357327.jpg

Sillä aikaa Mikael soitteli ahkerasti Riinalle, ja pyysi tämän lopulta käymään. Vapaapäivän ansioista hänellä oli aikaa suhteen syventämiseen... ;)

1357328.jpg

Mikaelin tervehtiessä Riinaa, posteljoonilla oli tällainen ilme: :O Ehkä hän ajatteli ettei kukaan voisi olla kiinnostunut naisesta jolla oli päällään vaaleanpunainen mummomekko...

1357331.jpg

Mikael tunsi Riinan jotenkin jo teini-iässä, mutta oli nyt ihastunut hirveällä vauhdilla. Vetovoima ei ollut loppujen lopuksi kuin yksi salama, mutta silti he tulivat toimeen mainiosti. He saattoivat istuskella sohvalla pitkiä tovia jutellen mistä tahansa.

1357332.jpg

Päivän aikana perhe sai uuden jäsenen! Mikael tykästyi kovasti laihaan Memmä-koiraan (mikä nimi... x)) ja tarjosi tälle ressulle kodin. Lapsena hän oli aina haaveillut lemmikistä, mutta Uni ja Retu olivat olleet järkähtämättömiä, he eivät halunneet yhtäkään karvaista olentoa kotiinsa Jepen jälkeen... Nyt Mikaelilla oli kuitenkin mahdollisuus hankkia karvainen kaveri kotiinsa. Memmä ei ollut helppo koira, mutta Mikael päätti että kouluttaisi tästä kelpo-koiran!

1357335.jpg

Hämmästyin kun Jani toi töistä kotiin Anselmin! Ihme että Anselmi kehtasi näyttää naamaansa Unen lasten lähellä... Tämä miekkonen kun yritti aikoinaan hajottaa Unen perheen piinaamalla Unta jatkuvilla rakkaudenosoituksillaan vaikka tiesi ettei Uni voisi jättää perhettään. No, voi olla että hän vielä joskus päätyy sukuun hyvien geenejensä tähden, mutta Uni ei varmasti moisesta tykkäisi. :<

1357336.jpg

Mikael ei kauaa aikaillut, vaan pyysi Riinan muuttamaan heille. Riina suostui mielissään ja toi taloon yli 7 000 simoleonia. Hän on urheilu-uralla ja ammatiltaan valmentaja. Nyt oli kuitenkin aika päästä tuosta mummomekosta eroon... :P

1357338.jpg

Vaatekauppaan mars! Riina osti useammankin vaatekappaleen tulevaisuutta varten...

1357340.jpg

Tässä Riina muodonmuutoksen jälkeen, aika mukavan näköinen hänestä tuli! Ei mikään täydellinen kaunotar, muttei todellakaan hirveimmästä päästä. :] Jos joku miettii mistä tuo (mielestäni) kiva ponihäntä on, se tulee Vuodenajat lisäosassa.

1357344.jpg

Mikael oli ihastuksissaan nähdessään pienen muodonmuutoksen tehneet Riinan. Hän haaveili salaa jo kihloista, muttei uskaltanut vielä kosia... Eihän hän tiennyt oliko Riina vielä rakastunut häneen.

1357346.jpg

Koska nuoripari tarvitsi oman makuuhuoneen, Janille rakennettiin oma pieni huone. Hän oli hieman myrtsinä joutuessaan nukkumaan yksin pieneen "koppiinsa", mutta ymmärsi hyvin Mikaelia. Olisi ollut aika häiritsevää jos he kaikki kolme olisivat nukkuneet yhdessä...

1357348.jpg

Mikael päätti käyttäytyä herrasmiesmäisesti, ja nukkui kiltisti Riinan vieressä yrittämättä mitään... :) Riina nukahti hymy huulillaan ajatellessaan kuinka hienon tyypin olikaan löytänyt!

1357351.jpg

Seuraavan päivänä Mikael ei enää malttanut odottaa, vaan kosi Riinaa, joka kiekaisi yllätyksestä ja ihastuksesta. Hän nappasi sormuksen ilahtuneena ja pujotti sen sormeensa. Mikael hymyili onnesta soikeana ja kertoi ihastuneensa Riinaan ensisilmäyksellä.

1357353.jpg

Riina loikkasi Mikaelin syliin sellaisella voimalla että Mikael oli vähällä kaatua! Mutta hän ei välittänyt... Tällä hetkellä mikään ei tuntunut niin rakkaalta ja tärkeältä kuin Riina.

1357355.jpg

Siinä missä Mikael oli ollut mattimyöhäinen ensisuudelmansa kanssa, hän eteni nyt kovaa vauhtia! Riina ja Mikael eivät kumpikaan välittäneet häähienouksista, joten menivät naimisiin pihalla syksyisessä auringonpaisteessa. Ohikulkeva naapuri raapi ihmeissään päätään nähdessään nämä sormuksiensa kera ja hymyt korvissa asti.

1357357.jpg

Janillakin meni hyvin omalta osaltaan, mutta monta ylennystä saatuaan hän tunsi olonsa pettyneeksi. Hän luuli saavansa hienosta urasta täydellisen täyttymyksen elämäänsä, mutta oli erehtynyt. Katsellessaan rakastuneita Mikaelia ja Riinaa hän alkoi tuntea olonsa yksinäiseksi. Hänelle olisi varmasti vientiä, jos hän vain keskittyisi muuhunkin kuin työhönsä. Olihan hän komea, suhteellisen varakas ja hyväpalkkainen. Nämä asiat päässään pyörien hän huokaisi ja käveli sisälle.

1357360.jpg

Talossa hän alkoi kuunnella mitä ihmeen möykkää takapihalta kuului... Sitten hän muisti, että he olivat edellisenä iltana ostaneet karaokelaitteet taloon. Hänen silmänsä pullistuivat päästä kun hän näki alusvaatteillaan tanssivan Riinan laulamassa hieman nuotin vierestä mikkiin. Jani aloitti hurjan tuuletuksen, mutta minä hieman epäilin miekkosen motiiveja... Ettei vaan alusvaatteilla olisi ollut mitään tekemistä tuuletuksen kanssa...? xD

1357361.jpg

Karaoken loputtua Jani ryntäsi heti ihailemaan Riinaa.... MIES, MITÄ OIKEIN TOUHUAT?! :'D Kyseessä sattuu olemaan veljesi tuore morsmaikku. Onneksi Janilla oli sentään jotain järkeä päässä, ja hän siirtyi sisälle melkein nakuilevan Riinan luota. Riina sai kuitenkin Janin miettimään yhä enemmän yksinäisyyttään. Hänen olisi tehtävä asialle jotain! Hän mietti jopa niin epätoivoisia ajatuksia, että voisi yrittää iskeä ensimmäisen talon ohi kulkevan naisen. Niinpä hän meni kytikseen etuovelle teeskennellen tuijottelevansa pilviä. Jos hyvä tuuri kävisi, hän voisi löytää vaimon alta aikayksikön!

1357363.jpg

Ehkei sittenkään.... :'D

Jani palasi masentuneena sisälle ja tuijotti puhelinta. Loppujen lopuksi hän ei edes tuntenut yhtään valioyksilöä, jota alkaisi piirittämään. Jani melkein hyppäsi kattoon kun puhelin pärähti yhtäkkiä soimaan. Hän nosti luurin, ja luurin toisessa päässä oli iloisen kuuloinen Anselmi, joka ehdotti yökerhoon lähtöä. Riemastuneena Jani lupasi tulla ja kävi vaihtamassa työvaatteensa pois. Ehkä hän tapaisi yökerhossa jonkun?

1357366.jpg

Kun porukka kokoontui ravintolapöytään, Jani huomasi ettei ainakaan tässä porukassa ollut yhtään kelpoa vaimoehdokasta... Yksi näytti lähes samalta kuin se aamulla kadulla kävellyt naikkonen ja toinen oli se törkimys joka aikoinaan muhinoi Keijon kanssa... "Mitä saisi olla?" kuului yhtäkkiä ääni hänen sivultaan. Jani katsahti puhujaan ja näki tarjoilijattaren, joka hymyili iloisesti. "Ööh... Kaikki saavat kertoa itse mitä haluavat." hän sönkkäsi ja hymyili tarjoilijattarelle joka valmistautui ottamaan vastaan tilauksia. Tarjoilijatar ei ollut erityisen kaunis, mutta jokin hänessä miellytti suuresti Jania.

1357370.jpg

Illallisen jälkeen Jani päätti pistää valttikorttinsa, eli rahan peliin. Kun hän oli päässyt eroon seurueestaan, hän meni keittiöön ja antoi tarjoilijattarelle 100 simoleonia tippiä. Hän otti rahat äimistyneenä, ja nyt Jani katsoi parhaaksi aloittaa rupattelun hänen kanssaan.

1357371.jpg

Nainen esittäytyi Aliisaksi leveästi hymyillen. Jani jutteli hänen kanssaan tovin ja huomasi pitävänsä tästä kovin. Olipa onni että hän oli törmännyt häneen!

1357373.jpg

Seurueen jotkut henkilöt tuntuivat omaavan pakkomielteen Janiin... Tulivat perässä vessaankin vaikka tapaaminen oli jo loppunut! o__O Tuo Keijon pimu, Mikaelin vaimon Riinan kaima tuntui tuijottavan Janin tiettyä aluetta melko kiinnostuneesti...

1357375.jpg

Ja nähtävästi piti näkemästään... Mitäköhän tuo mies mahtaa miettiä kun tuijottaa tuolla tavalla...? o__O Glup. Ole varovainen Jani. Älä järjestä romanssia tuon kanssa... :'DD

1357377.jpg

Nolon tilanteen jälkeen Jani vetäytyi drinkille ja nämä kaksi tirkistelijää seurasivat häntä sinnekin! "Voi elämä..." Jani tuskastui, ja huokaisi tilaten juomansa. Vasta tuolloin hän huomasi että baarimikko oli aika vetävän näköinen tyttö.

1357378.jpg

Kauaa hän ei kuitenkaan sitä ehtinyt pohtia, kun hänen viereensä ängennyt Riina alkoi puhua hänelle ällöttävän flirttailevaan sävyyn: "Kuule Jani... Etkös haluaisi lähteä kämpille...?" Voimme päätellä Janin ilmeestä mitä mieltä hän oli tästä ehdotuksesta... :'D

1357382.jpg

Jani vastasi "ei kiitos" mahdollisimman kohteliaasti, ja huomasi taas Aliisan kulkevan ohitseen. Hän unohti samassa baarimikon ja vieressään istuvan Riinan, kun katseli Aliisan hulmuavia hiuksia. Jani puristi pientä lappua visusti kädessään... Siinä oli Aliisan puhelinnumero jonka hän oli onnistunut utelemaan juttutuokion päätteeksi. Aliisa oli hieman epäillyt, johtuen ehkä Janin stalkkerimaisesta yli-innokkuudesta, mutta antoi lopulta numeron.

1357381.jpg

Kotona Memmä kävi pahasti Riinan hermoille... Koira oli varsinainen ilkimys, ja ei totellut muita kuin Mikaelia. Muille se murisi, tai ei edes kuunnellut... Riina yritti pestä koiraa, joka kulutti kaikki päivät kuoppia kaivellen ja roskissa kierien. Riina oli mahdollisimman vähän koiran kanssa tekemisissä, mutta Mikael oli tänään pyytänyt häntä pesemään mudalta ja ties miltä haisevan koiran lähtiessään töihin.

1357384.jpg

Jani ajatteli taukoamatta Aliisaa. Hän ei ollut ikinä voinut kuvitella että yksi nainen voisi saada hänen päänsä näin pyörälle... Hänellä oli aina ollut mielessä vain raha, mutta nyt se tuntui jäänneen taka-alalle. Kahvia juodessaan Jani päätti tarttua rohkeasti luuriin ja soittaa Aliisalle. Ehkä Aliisa voisi kohta jopa tulla vierailulle?

1357387.jpg

Mikael alkoi kipeästi kaivata enemmän tuttuja kasvoja kuin Janin ja Riinan, joten hän soitti Unelle, Redulle ja Mirolle. Uni oli helpottunut nähdessään Mikaelin hyväkuntoisena ja iloisena. Hän kun oli hieman pelännyt miten pojan käy, kun tämä oli lähtenyt ennen kasvuaan...

1357388.jpg

Isoveikkakin sai osakseen halauksen! :) Mikael oli aina pitänyt Mirosta, ja oli iloinen että tästä tuli perijä. Mikael nautti vapaasta elämästä ilman perijän osan tuomaa taakkaa, mutta Miro näytti selviytyvän siitä kuin itsestään, ja oli jo saanut Tamaran kanssa kolme lastakin, mistä Mikael yllättyi iloisesti.

1357389.jpg

Jostain syystä Retu ei saanut osakseen halausta, pelkän nuivan vilkutuksen...? :o

1357392.jpg

Uni tutustui mielenkiinnolla kuopuksensa vaimoon, ja tuli tämän kanssa heti toimeen. Riina oli selvästikin yhtä vilpitön ja mukava luonne kuin Mikaelkin. Mutta Uni, eikä kukaan muukaan osannut odottaa...

1357394.jpg

...että Uni ja Retu saisivat kohta lapsenlapsen Miron ja Tamaran pienokaisten lisäksi!

1357395.jpg

Riinalla tuntui olevan aika monta hyvännäköistä naispuolista ystävää. Nyt oli hyvä tilaisuus tutustuttaa näitä simejä Miroon tulevan perijän varalle. (Melkoista paritusta... :'D)

1357396.jpg

Jani oli yllättynyt kun saapuessaan töistä kotiin häntä odotti koko perhe. Tuntui oudolta nähdä kaikki muuton jälkeen.

1357400.jpg

Hänellä ei kuitenkaan jäänyt aikaa perheen kanssa rupatteluun koska hän kutsui uuden tuttavuutensa kylään. Heidän ystävyytensä kasvoi kovalla kohinalla, ja samalla kasvoi Janin itseluottamus. Niinpä hän aloitti flirttailun rohkeasti, ja ilokseen sai niihin vastauksia.

1357401.jpg

Yhteinen balladi teki tehtävänsä...

1357402.jpg

...koska ilta päättyi ensisuudelmaan... :>

1357404.jpg

Janin työkaverin moraali tuntui olevan aivan juuritasolla... Viheltelee raskaana olevalle naiselle... 'o__o

1357406.jpg

Siinä missä Janin ura eteni mukavaa vauhtia, Mikael sai potkut töistään vastattuani väärin urakysymykseen.... Musiikkiuran huipusta haaveileva Mikael oli todella pettynyt. :(

1357408.jpg

Onneksi Riina osasi piristää häntä, ja myös ajatus tulevasta lapsesta sai Mikaelin paremmalle tuulelle.

1357409.jpg

Mielialaansa kohennettuaan Mikael tarttui lehteen. Eihän tässä mukaan auttanut kun etsiä töitä. Harmi kyllä musiikin saralta töitä ei ollut nyt tarjolla, joten Mikaelin oli otettava väliaikaisesti töitä toiselta uralta.

1357412.jpg

Jani kutsui Aliisan treffeille kotiinsa, ja he tanssivat hitaita olohuoneessa. Aliisa salli jopa käsien laskemisen, mutta...

1357413.jpg

meinasin tukehtua nauruun kun Jani yritti suudella häntä ja Aliisa vain työnsi häntä pois närkästyneenä... :'D

1357414.jpg

Pian välit olivat kaikesta huolimatta niin hyvät, että Aliisa suostui muuttamaan taloon tuoden talouteen n. 4 000 simoleonia talouteen.

1357415.jpg

Uusi tukka teki ihmeitä Aliisan ulkonäölle! Nyt hän oli Janin silmissä entistä kauniimpi... ;)

1357416.jpg

Aliisa ei kauaa aikaillut, vaan kosi Jania jo samana iltana. Jani suostui ja tunsi olevansa maailman onnekkain mies... :) Kotiin täytyi tehdä jälleen remonttia uuden asukin takia, joten Janin makuuhuonetta laajennettiin sen verran että sinne mahtui parisänky.

1357419.jpg

Eräänä päivänä Riinan synnytys käynnistyi ja Mikael säntäili paniikissa ympäri makuuhuonetta. Ikuisuudelta kestäneen ajan jälkeen...

1357422.jpg

...syntyi kaunis sinisilmäinen tyttövauva! :)

1357423.jpg

VÄÄRÄ MIES, Riina! :'D

1357424.jpg

Mutta mitä ihmettä! Kohta Riina katseli toista vauvaa aivan äimän käkenä!

1357425.jpg

Nyt riensi oikea mieskin paikalle ihastelemaan heidän pienokaisiaan. :) Toinen tyttövauva sai siniset silmät, vaikka Riinan silmät ovat harmaat... o__O Mutta se ei vanhempia häirinnyt, vaan he nimesivät lapset Saraksi ja Susannaksi!

1357426.jpg

Nähdessään Riinan ja Mikaelin onnelliset ilmeet, Janiin ja Aliisaan iski hirmuinen vauvakuume... "Mitä jos mekin saisimme tuollaisen pikkuisen...?" Jani kuiskasi flirttailevasti Aliisan korvaan. Aliisa nauraa hihitti ja nyökkäsi.

---

Sori että nämä viimeiset kolme kuvaa tulivat vasta nyt... Silloin kun tein jaksoa vuodatus alkoi takkuilla... Mutta nyt se on valmis kuten pitääkin. :)

Seuraavassa osassa palaamme Jokisen perheen pariin! Tulevan jakson kuvaukset varmaankin ovat Taaperrusta osan lopussa joten en kirjoita niitä uudelleen... :P