Treffien jälkeen Jade oli niin hyvällä tuulella, että oli yhtä hymyä väsymyksestään huolimatta. Hän jumaloi pientä Venlaa, ja odotti innolla tämän kasvua lapseksi, jolloin näkisi paremmin minkä näköinen hänestä kasvaisi, ja olisihan Venlasta vähemmän vaivaa lapsena.

Mielenkiintoiset tanssiliikkeet miehellä! :D Kun vaimo oli töissä, Sini koulussa ja pikkuiset nukkumassa, intoutui Heikki hieman tanssahtelemaan. No, onneksi kukaan ei ollut näkemässä... :)

Jade toi töistä työkaverin mukanaan, mutta mies oli valitettavasti aika "iso-kasvonen" isoine nenineen ja leukoineen. Lisäksi hän kävi koko ajan nälvimässä milloin ketäkin ja yhtäkkiä kaikilla oli "kotitöitä, läksyjä ja ties mitä hommaa" jolloin vieras sai luvan viihdyttää itse itseään...

Viimein Jade vaihtoi vaatteita... Ne ensimmäiset alkoivatkin jo tuntua aika kulahtaneilta. Rahaa oli vieläkin niin niukasti, että aina suurennusremontin jälkeen elettiin melkein vedellä ja näkkileivällä. Kunpa vain Jade ja Heikki ylentyisivät urillaan niin homma lähtisi luistamaan!

"Pingviini!" Sini kiljahti ja juoksi silittämään pihalle eksynyttä vaappujaa. Tuo pingviini on todella outo tapaus... Kerran se meni ja jutteli hajotetulle lumiukolle urheilusta! o_o

Onko tanssiminen tullut muotiin? Joka tapauksessa Sini tanssahteli koulukaverinsa kanssa nostaakseen hupiaan jotta läksyt taas maistuisivat. Ei ole vielä tytölle kymppiä rapsahtanut!

Jade sai jälleen ylennyksen, ja postikin toi kerrankin jotain muuta kuin laskuja - näet rakkauskirjeen. Vaikka se olikin omalta aviomieheltä, Jade ei voinut olla hymyilemättä miehensä oudoille kujeille...

Kasper kasvoi lapseksi! Hän todellakin näyttää siskoltaan Siniltä, he voisivat olla vaikka identtiset kaksoset! :) Kasper on reipas lapsi, mutta viihtyy aika paljon yksinään. Jostain syystä hän ei juurikaan pidä kaksossiskostaan, mutta isosiskostaan kyllä. :)

Venlasta kasvoi todella suloinen tyttö! Hän on melkein kuin äitinsä kaksoisolento pisamista lähtien, mutta luonteeltaan aika erilainen. Onkohan hänessä perijäainesta...?

Jaden ylennyksen myötä oli varaa ostaa Kasperille ja Venlalle sängyt ja hieman sisutaakin. Tytöt jakoivat makuuhuoneen ja Kasper nukkui viereisessä.

Outo ukkeli! Meni sitten talvella kalastamaan... No, mikäs siinä, mutta varokoot ettei onki jäädy kiinni! x] Aku Lipevä (mikä nimi?!) on muutenkin omalaatuinen. Kuten aiemmin kerroin, hän saattaa tulla loukkaamaan milloin ketäkin ilman mitään syytä.

Tämä mies oli sen sijaan aivan toista luokkaa. Hänestä oli tullut ystävä Heikin kanssa ja Heikki jo mietti että olisiko hänessä ainesta perijän (jos jompi kumpi tytöistä olisi perijä) siipaksi...? Mies oli horoskoopiltaan härkä ja aika komea. No, ajan kanssa nähdään... ;)

Parasta keittää äkkiä kaakaota ennen kuin paleltuu! Talvi on Leutolaakossa pitkä ja hyinen.

Kun toinen tullee töistä, toinen saapuu. Nämä työajat kuitenkin natsasivat mainiosti yhteen, koska Heikki jäi kotiin aamulla ennen lasten kouluun lähtöä kun Jade lähti töihin, mutta Jade tuli kotiin ennen lasten kotiin saapumista. Heikkikin sai viimein ylennyksen ja on nyt freelance-valokuvaaja. :)

Jade tutustui todella nättiin townie-hahmoon! Parasta ystävystyä hänen kassaan -jospa hänet vielä joskus hommaisi sukuun...? ;)

Onpa siinä nenäpari... x) Aku on kyllä perin outo tyyppi, koska yritti suudella tätä toista miestä (en nyt muista millään nimeä)! o_O Mies ei kuitenkaan ilahtunut vaan hermostui, no eipä ihme...

Viimein tuli kymppi! Mutta eipä tuolla arvosanalla sinänsä ole väliä kun en omista yliopistoa. Sini on jo muuten maalannut ensimmäisen mestariteoksensa! Saa nähdä jatkaako hän maalaamisen saralla vai siirtyykö teiniksi kasvettuaan työelämään.

Viikonloppuna oli aikaa telmiä lumessa! Joskus tuntuu että Sini ja Kasper jättivät Venla ulkopuolelle. Oliko se kateutta vai mistä lie johtui...?

Viimein oli aika viettää Sinin syntymäpäivää...

Ja tällainen luonnonkaunis teini hänestä kasvoi! :) Noppa osoitti tavoitteeksi tiedon, mikä sopii mainiosti. Elämäntavoite jäi tarkastamatta mutta sen kerron vaikka ensi osassa... Sinin ja Venlan välille taitaa tulla kova kilpailu perijän osasta.

---

Seuraavassa osassa myös Venla ja Kasper kasvavat teineiksi! Kilpailu perijän paikasta kovenee, kuka olisi sinusta paras perijä...? Vastaamalla voit vaikuttaa! :)