Saattaa olla että joudutte odottelemaan uutta osaa pidempään kuin oli tarkoituksena. Tällä kertaa päätin ilmoittaa asiasta viestinä, ettei teidän tarvitse käydä lukemassa kommentteja osista siinä toivossa että saisitte tietoa.

Uusi osa viivästyy siksi, että minusta ei välttämättä ole vähään aikaan pelaajaksi/kirjoittajaksi. Joistakin tämä voi tuntua naurettavalta ja vähäpätöiseltä, mutta tänä aamuna minulla kohta 16 vuotta ollut ja korvaamattoman rakkaaksi tullut kissa tuli kotiin pahasti haavoittuneena. Joku peto oli hyökännyt niskaan. Aluksi ajattelin että kissa vain vähän ontuu ja turkista on lähtenyt karvaa sieltä täältä, mutta kohta sain kauhukseni huomata että mahan seudulla oli verta vuotava haava, ja ei mikään pieni.

Olen ollut tänään vuoroin passiivinen, vuoroin itkeskellyt. Voi olla että kissa-vanhukseni selviää, mutta jos ei, tulen olemaan paljon pahemmassa kunnossa kuin tänään. Olen parantumattoman eläinrakas ja tästä otuksesta on tullut yksi ystävistäni, niin hölmöltä kuin se kuulostaakin.

En kertonut tätä säälipisteiden toiveessa, vaan siksi että ymmärrätte jos minusta ei välttämättä kuulu mitään pidempään aikaan. En ole lopettamassa tätä legacya, mutta vaatii voimia jatkaa sitä jos joudun jättämään hyvästit tälläkin hetkellä vaikeasti hengittävälle eläin-ystävälleni. Toivon vaan ettei tätä olisi ikinä tapahtunut.