/Hommasin kuin hommasinkin Matkoilla-lisärin, joten tämä osa on lomamatkan tähden aika pitkä, mutta perheen elämässä ei niin kovasti edetä, koska simithän eivät vanhene lomalla... :P Sen verran vielä sanon Matkoilla-lisäosasta, että se toi mukanaan hyviä juttuja, muttei tarpeeksi. Lomapaikat ovat sellaisia että niissä tokkopa jaksaa käydä monta kertaa kunnes alkaa jo kyllästyttää.

Sen sijaan pari täysin mainitssematonta juttua olivat mieleeni! :) Näet lisää mieltymyksiä/inhokeita, mm. luovuus, karisma, logiikka, korut, ahkeruus työpaikalla jne. Mahtavaa! Olen kaivannut kovasti uusia mieltymyksiä, jotka liittyisivät muuhunkin kuin ulkonäköön. :D

Toki Matkoilla-lisäri on kaunis paketti ja toi hieman kulttuuria mukaan, mutta monipuolisuutta olisi saanut olla enemmän. (Tulipa ylipitkä alkulöpinä... Anteeksi. xP) Nyt itse osaan!/

---

1033885.jpg

Olette jo varmaan kyllästyneet perheen jatkuvaan muuttamiseen, mutta se oli jälleen edessä. Tällä kertaa tontti on sääntöjen mukainen, koska pieni tontti alkoi ottaa minua päähän, ja tarvitsin paljon tilaa. Perhe ei olisi enää mahtunut edelliseen asuntoon! Tässä näette talon ja pihan, tuo katon väri jäi kylläkin vaihtamatta ennen kuvan ottamista... Se ei siis ole oiekasti vaalea. Nyt lisää esittelyä ilman sen kummepia hölinöitä...

1033889.jpg

Tiedän että se on hyvin mielenkiintoisen mallinen... :') Mutta ainakin se on uniikki. x)

1033893.jpg

Takapiha

1033894.jpg

Eteinen

1033897.jpg

Keittiö & ruokasali

1033900.jpg

Olohuone

1033903.jpg

Kylppäri 1 (jahaas... pönttö siellä elakoi itsekseen... :'D)

1033907.jpg

Kylppäri 2 (tämäkin pönttö!? :'D)

1033908.jpg

Kylppäri 3

1033909.jpg

Laurin huone/tuleva lastenhuone

1033910.jpg

Venlan ja Jalon makuuhuone

1033911.jpg

Unen makuuhuone

1033912.jpg

Venla ja Jalo olivat onnellisia uudesta kodistaan. Jalon varojen ansiosta perheelle oli jäänyt vielä tuhdisti rahaakin, ja tilaa oli nyt paljon enemmän, myös Venlan tuleville lapsenlapsille, joista hän haaveili tätä nykyä päivät pitkät...

1033914.jpg

Uni tepasteli uuden talon pihalla ja katseli ympärilleen. Kaikki oli hyvin erilaista kun edellisessä talossa. Piha oli suuri ja avara, ja sitä koristivat tuulessa huojuvat palmut. Talo toi mieleen Välimeren rannat tasakattoineen ja valkoisine seinineen. Ja takapihalla odotti uima-allas jonka vesi lainehti houkuttavasti kevättuulessa. "Onpa ihanaa asua tulevan perheensä kanssa täällä!" hän ajatteli.

/Nämä neljä kuvaa ovat pahuksen hämäriä, anteeksi! :S/

1033916.jpg

Kun perhe oli asettunut taloksi, Uni tarttui puhelimeen, ja soitti sydän pamppaillen Retulle. Hän oli koko viime yön ja muuttopäivän pohtinut siirtoaan tulevan puolisonsa suhteen... Sopisiko Retu vai Anselmi hänelle paremmmin? Suudelma oli kuitenkin lopulta ratkaissut kaiken.

1033917.jpg

Kohta Retu jo saapui ja Uni kertoi hänelle uutisensa. "Todellako?" Retu hihkaisi iloissaan. "Sitä vaan... Että, osasin vain haaveilla siitä." Retu hymyili ja suuteli sitten Unta hellästi.

1033918.jpg

Kohta Uni jo kaivoi kihlasormusrasian taskustaan ja kosi Retua, joka tietysti vastasi myöntävästi.

1033919.jpg

Ja sitten he syleilivät... Sillä hetkellä Uni tiesi valinneensa oikein. Anselmi oli niitä miehiä, jotka olivat jännittäviä, mutta Retu oli hyvädysäminen ja mitä mainioin aviomies, ainakin näillä nänkymin! Retu rakasti Unta koko sydämestään ja Uni tunsi olonsa onnelliseksi hänen käsivarsillaan.

1033922.jpg

Tässä Retu vielä muodonmuutoksen jälkeen, pahuksen komea mies! :> Hiusten linkin löydät ladattujen linkkilaatikosta tuota pikaa...

1033926.jpg

Häitä päätettiin viettää heti, koska LC:ssä aika on kallista ja miksipä sitä enää odotella kun kerta ilma oli kaunis, pari rakastunut ja Venla toivoi kovasti Unen menevän naimisiin.

1033927.jpg

Kummempia hääjuhlia ei tällä kertaa järjestetty, koska Uni oli varannut häämatkan pariskunnalle... Jalo ja Venla olivat kuitenkin tilaisuutta ikuistamassa.

1033929.jpg

Venla katseli onnellisena lastaan. Suku pääsisi jälleen jatkumaan, ja miten hyvillä geeneillä? :)

1033930.jpg

Häiden jälkeen vastananineet kävelivät matkalaukut kourissa kohti taksia joka saapui hakemaan heitä. Oli kylläkin hieman pöyristyttävää että Venla kuolasi Redun perään... o_o Samoin kun Jade tunsi vetoa Keijoon. o_o Onneksi Venla vain yhden salaman verran.

1033931.jpg 

Unikin näytti kunnioittavan avioliittoaan varsin esimerkillisesti, kun vihelteli naapurin komealle punapäälle... o_o Sairasta porukkaa! xP

1033932.jpg

Uni ja Retu valitsivat lomakohteekseen Kaukoidän, toisin sanoen siis Takemizu-kylän. Tässä oli heidän asuinpaikkansa kolmen vuorokauden ajan, "Jennin luksusmajat", jos muistan nimen oikein. Hotelli ei ollut kalleimmasta päästä, mutta Uni ei viitsinyt törsätä turhan paljon rahaa asumukseen kun lomasta voisi nauttia muillakin tavoin.

1033938.jpg

"Tämä on liian ihanaa!" Uni nauroi ja suuteli sitten tuoretta aviomiestään. Mikä olisikaan kruunannut heidän liittonsa paremmin kuin ikimuistoinen häämatka?

1033940.jpg

Monet ovat sanoneet, että Matkoilla-lisäosassa tuli ainoastaan rumia npc-hahmoja, no ne hotellivirkailijat ovat kieltämättä kyllä seinää päin juosseen näköisiä, mutta tämä neito oli ainakin täydellinen kaunotar!

1033942.jpg

Uni ja Retu varasivat pienen mutta melko halvan kämpän. Hotellivirkailija oli kyllä todellakin karmea ilmestys... :S

1033943.jpg

Uni sai heti alkuunsa kohdata paikallisia tapoja. Kaunis paikallinen kumarsi hänelle, ja liikaa Leutolaakson nurkissa ja sittemmin Stadissa pyörinyt nuori nainen oli varsin hämillään.

1033946.jpg

Kun Uni ja Retu lähtivät tutkimaan yhteisötonttejen tarjontaa, alkoi hetimiten sataa. "Pahus vieköön.." Retu mutisi. Toivottavasti loma ei koostuisi pelkästään sadepäivistä...

1033947.jpg

Paikallinen ruoka maistui! Ulkona syöminen ei kylläkään ollut parasta mahdollista ajanvietettä vesisateessa. Tyhmä juttu muuten, että jos matkoilla syö paikallisia ruokia ja yrittää esim. hyväillä käsiä pöydässä, sim "pomppaa" pois pöydästä eikä voi enää syödä ruokaansa! :<

1033948.jpg

Uni nautti kivipuutarhan havaroimisesta. Kiireisen arjen jälkeen tuntui niin rentouttavalta vain olla ja levätä. Täytyisihän hänen kerätä voimia sitä varten että alkaisi keskittyä uraansa ja perustaisi perheen. Mutta nyt hän nauttisi lomasta rakkaansa rinnalla.

1033950.jpg

Retu nautti sillä aikaa shoppailusta tontin myymälässä. Hän hommasi itselleen matkamuistoksi kimonon ja koristeen. Mies näyttää aika erikoiselta kimonossa kieltämättä... :]

1033952.jpg

Myös Uni päätti ostaa kimonon itselleen nähtyään miehensä toikkaroimassa sellaisessa. Unea tokkopa edes erottaisi paikallisista, koska hän omasi niin erikoiset piirteet.

1033955.jpg

Meditoimassa käynyt Retu arvatenkin huomasi Unen livahtaneen sovituskoppiin ja pujahti sinne koiruudet mielessään.

1033956.jpg

Ja taas saivat ulkopuoliset simit ikuistaa lc-sukuni pervouksia julkisilla paikoilla... x]

1033959.jpg

Redun liuettua kopista Unikin astui ulos kauniissa kimonossaan ja hymyili. Peilikuvassaan hän näytti aivan paikalliselta vinoine silmäkulmineen, hääkampauksineen ja vielä kimono yllään.

1033960.jpg

Öööh... Tämä paikallinen ei kyllä ollut mitenkään kaunis ilmestys. :P

1033964.jpg

Seuraavan aamu alkoi hyvissä tunnelmissa. Uni ja Retu olivat viettäneet romanttisen illan nauttien kylpemisestä, kynttilänvalosta ja huonepalvelun herkullisista ruoista. Onneksi aikaa oli jäljellä vielä kaksi päivää.

1033966.jpg

Jo toinen kaunis paikallinen, onneksi Retu pääsi tutustumaan häneen... :> Tulevia perillisiä ajatellen.

1033968.jpg

Päivällisen jälkeen Retu ja Uni vetäytyivät rentoutumisen pariin. Uni oppi akupunktio-hierontataktiikan, joten nyt hän voisi halutessaan hieroa kanssasimejä kotosalla. Muistaakseni myös Retu oppi tämän taidon. :) Akupunktiohieronta on sitten mahtava juttu, se nosti energiat täysiin! :o

1033971.jpg

Uni ja Retu pääsivät jopa kokeilemaan ensikertaa elämässään saunaa. Taisi olla hikiset paikat, koska Uni lemusi kohta karmealle...

1033973.jpg

Illalla pariskunta huvitteli tanssimisen parissa. Matkoilla-lisärin mukana tuli reggae, cool! 8D Taisi tulla jokin muukin, mutten muista mikä.

1033974.jpg

Taas hyvännäköinen paikallinen! Mutta taisi olla taskuvaras, kun oli nimeltään Luihu Kelmi tjv. Mutta uskaltaisiko tuollaista sukuun hommata, äijän moraali kun on mitä on.

1033975.jpg

Retu se löhöää kuumassa lähteessä... Huomenna olisi viimeinen lomapäivä. Olipa aika vilissyt vauhdilla!

1033978.jpg

Onneksi pariskunta pelasi tuota uutta peliä vain huvista, eikä rahasta, sillä tuo miekkonen olisi todennäköisesti huijannut heiltä kaikki rahat...

1033980.jpg

Toki he viettivät aikaa hotellillakin, vaikka loma-aika kului lähinnä nähtävyyksien kiertelyyn. Mutta olisihan häämatkalla nautittava myös toisitaan, ei pelkästään paikallisesta kulttuurista.

1033981.jpg

Seuraavan päivän he aloittivat romanttisella aamiaisella, ja juoksivat loppupäivän retkillä ja nauttien viimeisistä lomahetkistään. 

1033979.jpg

Viimeisenä iltana he muistelivat päivään teekupposten ääressä. "Ajattele jos emme olisi lähteneet lomalle. Olisimme tällä hetkellä kotona töitä raatamassa..." Uni huokaisi. "Mutta sinne me huomenna palaamme. Lomailu on ihanaa, mutta tottapuhuen kaipaan jo arkea." Retu sanoi ja tarttui Unta kädestä. "Siellä meidän todellinen yhteinen elämmme alkaa." hän sanoi ja hymyili.

1033983.jpg

Vielä viimeisen illan kunniaksi Uni laittoi hiuksensa oikein koreaksi. Kohta hän kuitenkin palaisi arkiseen lookkiinsa...

1033985.jpg

Seuraavana aamuna oli aika astella taksiin ja lähteä kotiin. Loma oli onnistunut hyvin ja molemmat tunsivat olonsa levänneiksi - valmiiksi kohtaamaan jälleen arjen haasteet!

1033986.jpg

Kotiin päästyään Uni meni ensiksi tervehtimään äitiään. Venla olikin ikävöinyt tytärtään,  mutta onneksi loma ei ollut kolmea päivää pidempi. Lapsenlapsi toiveet putkahtivat jälleen hänen mieleensä ja hän kysyikin: "No, mikä on esikoisen tilanne...?" Uni nolostui äitinsä tökeröistä kysymyksestä ja sanoi tuskaisena: "Älä nyt intoa noin... Emme halunneet pilata häämatkaamme sillä että saan kärsiä jatkuvasti pahoinvoinnista ja väsymyksestä. Saat siis luvan vielä odottaa."

1033988.jpg

Venla ei loukkaantunut tyttärensä sanoista, vaikka olikin toivonut että perheeseen tulisi lisäystä mahdollisimman pian. Onneksi Retu ja Uni olivat kotiutuneet ja Venlan odotus ei enää kestäisi kauaa.

1033989.jpg

Retu pääsi näyttämään mainiot ruoanlaittotaitonsa Venlan rinnalla. Ihan Venlan tasolle hän ei vielä yltänyt, mutta oli kuitenkin yleisesti katsoen hyvä kokki.

1033991.jpg

Illalla Uni ja Retu hyppäsivät jälleen lakanoiden väliin, ja tällä kertaa tuttu "tilulilulii"-ääni helähti soimaan... Joten Venlan odotus ei enää kovasti pitkity. ;)

---

/Tämä jakso oli todella "töksis-töksis" ja tekstit lyhyitä, johtuu varmaan lomakuvista joista ei oikein saa kunnon tarinaa.../

Seuraavassa osassa Redun ja Unen arki pyörähtää käyntiin tuoden mukanaan esikoisen, ja ehkä jopa lisää raskauksia... Tässä osassa taustalla pysyneen Laurin on aika kasvaa aikuiseksi. Entä miten Keijo suhtautuu lapsenlapseensa/lapsenlapsiinsa?

/Seuraavan osan tapahtumat ovat vielä pelaamatta ja tämä jakso (ei kirjoitus vaan koulujakso) on yksi hullunmylly, joten en ole varma ilmestyykö uusi jakso edes ensi viikonloppuna. Infoan taas sitten. :)/