Alunperin oli tarkoituksena tehdä yliopistolle vain pikavisiitti ja jatkaa samassa osassa uuden perijän uuteen taloon, mutta päätin sittenkin tehdä vähän lyhyemmän osan vain yliopistosta. Tekstiäkin on niukemmin, koska yliopistosta ei ole hirveästi kerrottavaa. :D Oli vähän ongelmia laittaa kuvia aikajärjestykseen, koska en katsonut kuvien järjestystä ennenkö kaikki neljä poistuivat tontilta. Mutta arpapelillä, älkää ihmetelkö jos on jotain aikahyppyjä... :D

---

 Niina saapui ensimmäisenä yliopistolle, ja asettui asuntolaan asumaan. Asuntolassa oli onneksi muuta porukkaa, joten Niinan ei tarvinut tuntea itseään yksinäiseksi, mutta hän kaipasi silti perhettään. Onneksi Jussi oli tulossa tuota pikaa Niinan perässä yliopistolle. Niina valitsi pääaineekseensa biologian, jonka ajatteli auttavan häntä toteuttamaan haaveensa menestyksestä lääketieteen alalla. Silti Niinan haaveissa kummitteli myös perhe, ja joskus hän huokaili miettiessään, miten ihmeessä hän pystyisi yhdistämään uran taitavana lääkärinä ja roolin hyvänä perheenäitinä.

 Kohta myös Jussi saapui yliopistolle, komeaksi varttuneena. Jussin asteltua sisälle asuntolaan pari tyttöä oli pudottaa silmänsä häntä tuijottaessaan. Tämä romantiian nälkäinen sim sai nuorten sim-tyttöjen mielet kaartelemaan aivan jossain muualla kuin esseissä... Jussi valitsi pääaineekseen taideopin. Rami-isoisoisoisäkin tuli asuntolaan visiitille! :D

 Päivien päästä myös Mari asettui asuntolaan, tuoden sinne hulluttelevan persoonansa. Jussiakin joskus huvitti Marin oudot tempaukset käytävillä, muun muassa tässä kuvassa tapahtuva tanssiminen. :D Marin pääaineeksi tuli teatteritaide, mikä sopii kuin nenä päähän tälle omalaatuiselle nuorelle neidille.

 Ja sitten tietysti vielä Aamu, joka sai lisätavoitteeksi romantiikan nautinto-tavoitteen rinnalle, jos en aiemmin muistanut mainita. Tämä romantiikka-puoli alkoikin näkyä Aamussa kummasti, sillä hän keikisteli jatkuvasti asuntolan mies-asukeille ja haaveili päivät pitkät romantiikasta. Aamu valitsi pääaineekseen filosofian.

 Perus arkea asuntolassa - Jussi nakuillee ja tytöt yrittävät naama punaisina olla kuin eivät huomaisi mitään... :D

 Aamu tutustui miellyttävään nuoreen mieheen, Daavid Blomiin. Daavid ei vaikuttanut kovin innostuneelta Aamusta, mutta Aamu puolestaan oli aivan ihastuksissaan. Hän jutteli pitkän tovin Daavidin kanssa, ja myöhemmin uskaltautui pyytämään Daavidia treffeille.

 Marilla sen sijaan oli sutinaa yliopiston laaman kanssa, no, mikäs siinä. :D

 Paitsi että Laama ei ollut erityisen komea tapaus ilman pukuaan. Mutta mitäpä siitä, Mari piti tästä miekkosesta ja luonnehan se lopulta ratkaisee.

 Tämä oli yksi häröimmistä hetkistä pelihistoriani aikana. Yhteisötontille saapui KAKSI Turma Seipäistä yhtä aikaa, mitä ihmettä?! :D Miten tuo on edes mahdollista?

 Aamun ja Daavidin ensitreffit päättyivät helliin suudelmiin. Daavid oli muuttanut mielensä Aamun suhteen, ja Aamu oli haljeta onnesta.

 Elämä asuntolassa alkoi tökkiä, joten päätin, että nelikkomme saa oman pienen asunnon. Vaikka kaikki neljä olivat pärjännet hyvin opinnoissa ja sitä kautta saaneet mukavasti rahaa, sisustus jäi "aika" vähäiseksi näin alkuun. :D 

 Onpa romanttista.

 Tässä kaikki naiset, joita Jussi jokseenkin piiritti, tai yritti piirittää opiskeluaikoina... Melkoinen Casanova! Muistaakseni hän rakastui ainakin kolmeen näistä neitokaisista.

 Joskus oli melko lähellä, että Jussi jäisi kiinni ehtiväisyydestään... Näet hän oli esimerkiksi treffeillä tämän tytön kassa, kun cheerleader, joka oli rakastunut Jussiin, saapui kannustamaan, mutta eipä tajunnut mitä oli tekeillä... :D

 Mutta kaikkein törkyisintä oli se, että näillä kahdella oli peräti kolme salamaa toisiinsa, vaikka he ovat serkuksia... 8( He olivat jatkuvasti tekemisissä keskenään, ja pelkäsin monet kerrat että he vielä rakastuisivat vahingossa, kun suhdekin oli 100. Voeh. :D

 Aamukin tunsi suurta vetoa Jussiin, mutta oli päättänyt olla Daavidin kanssa, ja kosi tätä eräänä hämyisenä iltana. Daavid järkyttyi ehdotuksesta, mutta suostui riemuiten. He olivat rakastuneet nopeasti, mutta palavasti, ja Aamu halusi romantiikankaipuustaan huolimatta, että he kuuluisivat toisilleen.

 Kaiken tämän ihastumisten ja rakastumisten keskellä Niina tunsi olonsa epätoivoiseksi ja säälittäväksi. Hän halusi niin kovasti löytää ihanan miehen kuten Aamu ja Mari olivat löytäneet, mutta prinssi rohkea antoi odottaa itseään. Niina oli yrittänyt olla aktiivinen ja liikuskella illalla kapungilla, mutta kukaan ei ikinä tullut juttelemaan hänelle.

 Öh, oletko Aamu ikinä kuullut sanasta "yksityisyys"?

 Juuri kun Niina oli luopumassa viimeisistäkin toivonrippeistään, hän tapasi tämän nuoren miehen, joka herätti heti mielenkiintoa. Niina alkoi rupatella miehen kanssa aluksi ujostellen, mutta rentoutui pikku hiljaa kun huomasi miten mukava mies oli kyseessä. Myöhemmin illalla Niina hyvästeli uuden ystävänsä hymmyssä suin. Viimeinkin hänkin oli tutustunut johonkuhun!

 Aamu esitteli isänsä Daavidille kisakatsomon verukkeella. Mika tapitti Daavidia hyvin arvioivasti, ja Daavid vastasi hänen katseeseensa nieleskellen. Lopulta Mika kuitenkin ilmoitti Aamulle, että Daavid vaikutti kelpo kaverilta, ja Aamu oli helpottunut.

 Kuten näette, Niinan ja tämän-jonka-nimeä-en-muista välit olivat lämmenneet ystävyydestä ihastukseksi. Niina oli aivan onnessaan, muttei tiennyt vielä mitä tulevan piti. Poika näet kertoi, ettei hän ollut vielä aikoihin valmistumassa yliopistolta siinä missä Niina oli. Niinpä Niina yritti olla suunnittelematta yhteistä tulevaisuutta. Mahtoiko löyhkä vaikuttaa myös asiaan...?

 Sen sijaan Mari kosi laama-rakastaan, koska halusi olla tämän kanssa ehkä myös yliopiston loputtua. Laama (ägh en muista taaskaan nimeä :D) suostui ja hyppäsi Marin kaulaan. Olikohan Mari edes koskaan nähnyt kihlattuaan ilman tuota maskottipukua...?

 Kun nelikon oli aika valmistua yliopistolta, tulivat vanhemmat ja isovanhemmat juhlimaan nuorten menestystä. Ja hyvin Niina, Jussi, Mari ja Aamu menestyivätkin - kaikki valmistuivat parhain mahdollisin arvosanoin! Myös kämpän sisustus koheni kummasti lukukausien myötä, koska rahoilla voitiin ostaa huonekaluja, tapetoida ynnä muuta.

Viimeinkin myös paljastui, kenestä tulisi uusi perijä:

 

Ja niinhän siinä kävi, että uusi perijä on Aamu! Aamu ja Jussi olivat omat suosikkini, ja Aamua toivottiin kovasti perijäksi, joten tälle nätille alien-ihoiselle punapäälle perijän paikka lopulta napsahti. :) Niin sai yliopisto jäädä taakse, ja suuntana uusi koti ja uudet elämänvaiheet!

---

Jeppistäjees, tulipahan tämäkin nyt tehtyä. Oli helpottavaa tehdä noin puolet lyhyempi osa kuin yleensä, pitäisi vissiin ottaa tavaksi, koska näin tarinan tekemien käy kevyemmin. :) 

Palautetta olisi jälleen mukava saada. :) Kertokaahan vaikka minulle, mitkä osan tapahtumat hykerryttivät eniten ja mitä mieltä olette uudesta perijästä.

Uuden osan materiaali taitaa olla kutakuinkin koossa, mutta taidan pitää pienen hengähdystauon tämän osan tehtyäni. Yritän kuitenkin olla venyttämättä taukoa turhan pitkäksi. Hyvää pääsiäisen aikaa kaikille ja muistakaahan syödä suklaamunia! :>